PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
戴妖呢
想開雙重驗證
但係PSN入唔到
上佢個網睇Network status又話無問題

試下用手機app
啱啱仲入到

【PlayStation®網站通知】

以下網站暫時停止服務:
PlayStation®官方網站、PlayStation.Blog及PlayStation® 網絡商店
不便之處,敬請原諒。

歡迎顧客瀏覽 PlayStation HK Facebook 專頁以獲得最新資訊。如有任何問題,敬請聯絡客戶服務熱線 (香港):2341 2356 (辦公時間:星期一至星期六上午10時正至下午7時正)

你個通告無講到時間嘅

btw家陣仲入到

因為連佢facebook條友都唔知幾時開始有問題同幾時整得返

我屌

用app入啦
好順

出得呢d無期限通告應該有d古怪,今次關store事,安全起見如果綁左信用於最好del左佢先

我就係連咗成個下晝都唔得
睇佢Status話無事仲以為我問題

今次真係罪大滔天,咁遲先起facebook出通知

岩岩收到個email
大家覺得堅定流?
明明一開始用sony稱呼 最尾果段又叫索尼再加個殘字
聽講話網站比人hack咗
所以先問
琴晚喺電腦用用吓remote play突然斷咗線跟住連唔返
Check過兩邊上網都無事
唔會係同PS嗰網停止服務有關事啩
有無巴打而家係用到remote play㗎

兩個鐘頭前無問題

兩個鐘頭前無問題

唔該晒
我再試吓
試用左日服7日PS NOW無料體驗之後自動收我一個月利用權
第一次買PS4唔知原來會自動同你續
SONY仲要同你default自動續約要你自己更改個setting
雖然send左email不過睇黎都係無咩可能會退到
費時將來有咩問題我都係充值完即刻del左張卡
SONY仲要同你default自動續約要你自己更改個setting

係setting有得set唔自動續

我都覺得sony 好撚9
自動續約擺明呃錢 心諗明明冇搞過啲咩自動續會 原來係預設續

買左ps+有提示預設自動續
日本PSN唔比入信用卡點解決
係setting有得set唔自動續

買左ps+有提示預設自動續

第一次用同埋無睇清楚
我認為應該要默認禁止自動更新先係正路囉
日本PSN唔比入信用卡點解決

你係用JCB定?
無知一問 外置硬碟藍店有無得買
隻隻game都買碟 都成日爆記憶

電腦野就緊係電腦鋪啦

電腦野就緊係電腦鋪啦

用電腦野就得
之前試過一個 但部機話不支援

電腦野就緊係電腦鋪啦

用電腦野就得

要500GB到8TB

電腦野就緊係電腦鋪啦

用電腦野就得

要500GB到8TB

同埋usb3.0
仲要直插
3月11號買左FF15+PS Plus同綑

※『FINAL FANTASY XV (中韓文版)』將以兌換代碼形式透過即時簡訊信箱送予各合資格會員,發送日期安排如下:
- 2017年3月2日至3月8日期間購買之客戶,將於2017年3月15日收到兌換代碼
- 2017年3月9日至3月15日期間購買之客戶,將於2017年3月22日收到兌換代碼

但我今日都未見有個代碼send俾我是否正常?
上psn見唔到,email見唔到
係咪一定要開部ps4先會收到個碼定係其他地方會搵到?

ps4最新消息果度
Lm
3月11號買左FF15+PS Plus同綑

※『FINAL FANTASY XV (中韓文版)』將以兌換代碼形式透過即時簡訊信箱送予各合資格會員,發送日期安排如下:
- 2017年3月2日至3月8日期間購買之客戶,將於2017年3月15日收到兌換代碼
- 2017年3月9日至3月15日期間購買之客戶,將於2017年3月22日收到兌換代碼

但我今日都未見有個代碼send俾我是否正常?
上psn見唔到,email見唔到
係咪一定要開部ps4先會收到個碼定係其他地方會搵到?

ps4最新消息果度

我都係咁 我12號買左titan fall2+PS Plus同綑
正常就22號出code 但係我今日都未收到
最新消息果度冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞