PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問下而家係咪用唔到信用卡買game
買極都買唔到
想問下而家係咪用唔到信用卡買game
買極都買唔到

今日中午買到wor
你地最後買左咩半價game
我買左the last of us + two souls/heavy rain
我買左the last of us + two souls/heavy rain

Last of us + uncharted 4
手掣壞左 張單又甩色 (影左相有softcopy)
咁仲有冇保養
隻ff15 dl個1.08 dl左勁撚耐
咁仲有冇保養

我買機個陣藍店同我講張單要正本先有保養,叫我keep好佢儘量唔好比d炭粉甩到睇唔清
咁仲有冇保養

我買機個陣藍店同我講張單要正本先有保養,叫我keep好佢儘量唔好比d炭粉甩到睇唔清

但係我買個陣,都係藍店,佢叫我影印安全d
想問下今個月隻life is strange有5個episode,但淨係得episode1 先有得加入遊戲庫,其他淨係得download,咁如果我而家唔download晒5個episode,之後個免費完左仲有冇得dl番晒?
隻mortal blitz洗唔洗一定要move先玩到?
岩岩入左vr,玩隻demo佢話我無move唔比玩
早知係logon玩full set好過
而家無game玩等summer lesson

Last of us + uncharted 4

last of us + gow3
隻ff15 dl個1.08 dl左勁撚耐

係咪之前買 ps plus 55折果隻? 點解我咁耐都未有

兩隻手製,或1 Move加手製
想問下今個月隻life is strange有5個episode,但淨係得episode1 先有得加入遊戲庫,其他淨係得download,咁如果我而家唔download晒5個episode,之後個免費完左仲有冇得dl番晒?

照DL啦
見need for speed 特價 想問買唔買得過 對賽車game毫無認識 求教

照DL啦

我就dl左先再取消番,之後佢當我已購買,應該咁樣無問題掛

點樣兩個手制?
當move咁渣?
未聽過
宜家有無d買ps4 pro+ game 既promo做緊?
見need for speed 特價 想問買唔買得過 對賽車game毫無認識 求教

玩開賽車game會覺得勁抵

講起賽車game就嬲,ps4出左咁耐都可以未有一隻好玩既賽車game

講起賽車game就嬲,ps4出左咁耐都可以未有一隻好玩既賽車game

Gt sport delay

點樣兩個手制?
當move咁渣?
未聽過

就係咁,兩隻手製做左右手
Heavy Rain Two Souls
畫面有無Until Dawn 咁靚

Gt sport delay

得罪講句gta5裏面d賽車game仲好玩過nfs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞