PS4機主討論區(5) 現有LIHKG專用Post頭,新機主請先閱讀

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
用pro機既巴打 你地部機會唔會好熱?
部機既尾部最熱
我打橫平放既

呢位巴打講野都幾中肯
部機既尾部最熱
我打橫平放既

呢位巴打講野都幾中肯

life is strange 好鍾意kate
自從更新左4.5之後就online lag撚仆街(100分得20分),而家4.55係無咁lag既(100分有60分既),但打fifa都仲係lag下lag下,有冇辦法解決?
唉屌好撚想打season同埋u team呀

大家有冇方法解決呀?

please
部ps4 成日玩玩下就話lan 線未連接,起碼每日一次

router 換咗新,lan 線換新都係咁

最近連機都換埋pro都係咁

google 過話係update有bug,有啲人有事有啲人就無事,有啲討論區就話係lan port 問題,有啲人又話整完都仲係咁

打去問cs,點知啲cs廣東話又有口音又有聽障,乜都幫唔倒

有無人知佢地個email 係乜?
MAX真係超正
最尾錫落WARREN到SWEET到

BTW
睇統計竟然有4%人招左WARREN做兵

我都錫左
其實錫左我都好sad

因為如果我係Warren... 我呢世都唔知佢錫過我

明明係NERDY
竟然夠膽為左個女仔郁手打全城最惡死果個人

比我都會打 型左先
下面有劇透

諗唔明點解唔畀相老師
最尾會返返DARK ROOM同俾佢燒埋本日記

你講佢返去撕爛得獎果張相?

會唔會佢一路帶住張爛相係身 之後老師係垃圾場捉佢果陣睇佢個袋d野見到
部機既尾部最熱
我打橫平放既

呢位巴打講野都幾中肯

機尾排熱
佢唔熱邊個熱?
btw想無咁喺機頂放把風扇向外抽出d廢熱
近排買左PS4既朋友打上去hotline登記之後
有冇收到電郵confirm
個cs仲話有問卷
但係我咩都收唔到
個cs仲話有問卷
但係我咩都收唔到

佢話個廢網開返之後會有EMAIL
琴晚個網開返都未見有同埋佢個網改左唔知邊個位check返保養
我屌你sony hong kong

佢送兩隻大作已經夠一年月費

我見好耐之前成日比人屌送垃圾
話當香港ps+乞衣咁
依家百屌成材?

基本上送大作又屌送mini game又屌

果面Switch啱啱一出隻魔界

呢邊就即刻送

魔界5 life is strange until dawn gow3 toz 淨計今年頭幾個月都抵啦,啲mini game得閒玩兩鋪都唔差

我幾鍾意佢d mini多人game

小小大星球

本來仲想上嚟話個新website好快好順
點知一拉到底就見到d咁嘅嘢

本來仲想上嚟話個新website好快好順
點知一拉到底就見到d咁嘅嘢

Q9. 咩係藍店
A9. 即係PlayStation Platinum Shop
可以上下面網頁查詢各店舖位置

https://asia.playstation.com/tc/retail.html
個cs仲話有問卷
但係我咩都收唔到

今曰打上去讀code 大細階讀到1999
佢又聽唔清楚
佢話要個網開返先幫到我登記
個cs仲話有問卷
但係我咩都收唔到

今曰打上去讀code 大細階讀到1999
佢又聽唔清楚
佢話要個網開返先幫到我登記

唔關你事,係班cs有聽障

google 過話係update有bug,有啲人有事有啲人就無事,有啲討論區就話係lan port 問題,有啲人又話整完都仲係咁

我間中會斷幾秒線
但我岩岩開機都話我LAN線未連接
你地有冇問題?
我用wifi連佢好似話連唔到上psn

我間中會斷幾秒線
你地有冇問題?

我有時啱啱開機都係咁,但reboot一次部機之後又唔會再出現呢個問題

我間中會斷幾秒線
你地有冇問題?

我有時啱啱開機都係咁,但reboot一次部機之後又唔會再出現呢個問題

仲係咁
迫住用WIFI

我間中會斷幾秒線
你地有冇問題?

仲係咁
迫住用WIFI

有乜理由插線反而會唔穩定先得架…
有篇報導話好多強鐘意住係PS4入面
好驚
好驚

link?
好驚

link?

見到了

我間中會斷幾秒線
你地有冇問題?

仲係咁
迫住用WIFI

有乜理由插線反而會唔穩定先得架…

未過保養就拎上去整
之前一樣成日打打下未連接
頂唔順拎咗去保養到之後同我換咗底版
宜家冇再試過未連接呢個情況

但你最好試晒唔係你啲線/上網問題先好攞去整
唔係就算你搞完一輪都冇用
好驚

好彩屋企有養貓,唔怕有強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞