[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

我都係男女校 但啲les fd係追星識翻泥 宜家個個都拍緊拖 日日放閃同我講 我就自己一個

追咩星識嫁

追韓女團個啲 有幾團特別易中啲女飯係les

我都係追女團 但識嘅都係男飯
mamamoo? snsd?

我個時中最多個團係AS 個陣wtsapp gp嘅女飯入面有差吾多一半都係les

點解我追星個陣識唔到

我覺得好睇咩團 有啲個比例真係好多
個時識左三四個

我識親都係男飯

我一路都男女校 剩係知我表妹都係 但人地中學已經有拖拍 其實女仔friend都唔係

我都係男女校 但啲les fd係追星識翻泥 宜家個個都拍緊拖 日日放閃同我講 我就自己一個

追咩星識嫁

追韓女團個啲 有幾團特別易中啲女飯係les

我都係追女團 但識嘅都係男飯
mamamoo? snsd?

我個時中最多個團係AS 個陣wtsapp gp嘅女飯入面有差吾多一半都係les

點解我追星個陣識唔到

追得太明顯好似真係會比人sense到
其實我係超中意周子瑜 我個名
佢對於我咁著迷於一個女星都曾經懷疑過

其實真係會 因為我係淨係追女星
試過啲親戚新年入我房見到啲碟 問話點解全部都女團泥嘅 然後有啲疑惑咁望一望我
個刻我個心離一離 好求其咁答左句 咁啱啫哈哈
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…

唔準er..快d講

咪喪傾計好啱feel食飯睇戲管接管送瘋狂打茄輪囉

我有d 後悔點解自己咁遲先鍾意女人

救命..我食緊飯..笑到噴左
頂你個肺
瘋狂打茄輪

係咪你之前屍變果個?

屌呀瘋狂打茄輪
想問下大家現實中有咩興趣嗜好?

打機算唔算?

打機算唔算?

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…

唔準er..快d講

咪喪傾計好啱feel食飯睇戲管接管送瘋狂打茄輪囉

我有d 後悔點解自己咁遲先鍾意女人

救命..我食緊飯..笑到噴左
頂你個肺
瘋狂打茄輪

係咪你之前屍變果個?

你忍唔到?小心畀你老公知

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

最近學緊Ai
都有打少少機

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

最近學緊Ai
都有打少少機

有冇人有玩GTA 5 PC版
等閒一齊玩

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

最近學緊Ai
都有打少少機

我都想學用Adobe啲嘢

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

今年好想試下自己去旅行 不過淆底

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

最近學緊Ai
都有打少少機

之前有科要用Indesign, PS, Ai做到仆街

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀
一開始會驚但之後就冇野仲會上癮

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

好想試 黎緊可能自己去grad trip

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

最近學緊Ai
都有打少少機

絲打想整咩
我係自學左Ps 然後宜家試緊Ai

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

去邊

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

去邊

未諗 歐遊掛 有friend係個邊可以慳番住宿

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

我覺得係有時會有啲孤單 因為旅程中無人同自己傾計
但可以做咩就做咩 吾使人夾人個種感覺好爽

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

去邊

我都好想grad trip去歐洲
真係好多地方都想去...
仲想去Alaska, NZ 同北韓
但哪有錢

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

我覺得係有時會有啲孤單 因為旅程中無人同自己傾計
但可以做咩就做咩 吾使人夾人個種感覺好爽

就係鐘意食咩做咩都冇人理果下最爽

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

希望今年我可以成功

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

最近學緊Ai
都有打少少機

依家係office 學緊

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

去邊

但哪有錢

想去北歐
有儲開錢ok既

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

去邊

但哪有錢

想去北歐
有儲開錢ok既

成日都好唔捨得拎錢去旅行
又冇打工

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

上年試完
一試難忘呀

去邊

但哪有錢

想去北歐
有儲開錢ok既

成日都好唔捨得拎錢去旅行
又冇打工

而家唔去遲啲番工就冇咩機會
我反而係平時唔捨得洗錢 淨係捨得去旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞