[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

佢做到好似你女友咁

呢啲超越曖昧嘅界線喇
簡直做到好似啱啱一齊冇耐嗰種狀態,
子瑜你有冇打算收手,定繼續玩落去

其實成日話咩玩落去
佢根本就唔係玩
都抽唔到身

抽唔到啦。。
其實前日搵番佢果陣
佢話 我以為你唔想彩我
我話 我以為自己可以 但原來做唔到 我就算有幾忙有幾攰有幾多野做都好 只要一停低就會忍唔住諗起你
佢話 唔想見到我咁 話心疼我
屌咁岩果陣聽緊林俊傑首她說
就算明知佢係收兵我都忍唔住喊左少少
佢話 唔知可以點樣做 對唔住我闖左入你既世界。。等等
之後我就無應佢了
然後到第二朝佢又搵我然後大家又好似無咩野咁繼續講番野
唉 總之我而家係佢面前係好赤裸
佢知道左我大部分既過去,以前個look,都一定知道埋我係中意佢。
呢d係咪叫玩?我都唔知,淨係知自己抽唔到身,要傷既始終都會傷,不過再重既傷我都承受過。。所以。。見步行步囉
不過頭先果通電話真係
我最尾求左佢勁耐先可以收線 我記得我係話 我收工就打比你
點知隔左成粒鐘先收皮而我又無同佢講
之後佢主動wts左個「🙍🏿」比我
又要氹

一直追開你嘅嘢 開頭真係覺得好sweet
但一路追到而家 覺得好心酸
可能因為我個人比較心急 知道一路曖昧但又冇下一步進展 真係覺得好sad
不過絲打開心就好 抽唔到身就奮身enjoy啦

好期待你同佢玩 謀對謀咁

80歲A0出現!!!

My name My face My fate
How can you face your problem if your problem is your face

今年好想試下自己去旅行 不過淆底

上年試完
一試難忘呀
一開始會驚但之後就冇野仲會上癮

希望今年我可以成功

年尾想去台灣單車環島

Really?!!! 平常有踏開車? 如果啱時間可以join

其實我仲搵緊人一齊 可以夾下

環島好似好正

自己plan環島定join團?
姐係有車跟住..踩到攰可以上車抖果隻?
睇到個標題入黎
之前試過鐘意個直嘅女同事, 瞹眛左成年幾兩年
日日由朝到晚whatsapp 一星期最少見一次 又俾我拖 又成日講埋曬d瞹眛野 仲要一齊去過旅行
果段時間以為應該成事
但之後可能佢玩夠或者感情轉淡
對我冇之前咁熱情, 又忽冷忽熱,又見佢成日同另一個人傾計whatsapp出街咁,當時抽身唔到就有d chur佢問點解又有d迫佢,而果時佢派少少糖我又當冇野發生 當佢冇冷淡過咁 冇玩我咁
個個朋友都話我做緊兵 不過我果陣又當局者迷
到最後我唔想俾人吊住係到,亦唔想做佢身邊永遠嘅好朋友之下離開左
諗返起都覺自己果陣好傻 仲要果時都成日送野

前半段既情況同我依加既情況差唔多,佢都有叫我同佢去旅行 我諗我第時應該都會同你一樣係sad end

露絲瑪利絲打係咪仲打緊車輪

希望今年我可以成功

年尾想去台灣單車環島

Really?!!! 平常有踏開車? 如果啱時間可以join

環島好似好正

我會自己plan
每日heahea地踩幾十km

幾十都叫hea

呢啲超越曖昧嘅界線喇
簡直做到好似啱啱一齊冇耐嗰種狀態,
子瑜你有冇打算收手,定繼續玩落去

其實成日話咩玩落去
佢根本就唔係玩
都抽唔到身

抽唔到啦。。
其實前日搵番佢果陣
佢話 我以為你唔想彩我
我話 我以為自己可以 但原來做唔到 我就算有幾忙有幾攰有幾多野做都好 只要一停低就會忍唔住諗起你
之後我就無應佢了
佢知道左我大部分既過去,以前個look,都一定知道埋我係中意佢。
呢d係咪叫玩?我都唔知,淨係知自己抽唔到身,要傷既始終都會傷,不過再重既傷我都承受過。。所以。。見步行步囉
不過頭先果通電話真係
又要氹

可能因為我個人比較心急 知道一路曖昧但又冇下一步進展 真係覺得好sad

80歲A0出現!!!

How can you face your problem if your problem is your face

多謝你地追我故 我都無諗過自己small potato可以係到分享自己既野分享左咁耐咁多咁深入 有咩最新發展一定第一時間同你地匯報
話說頭先我同幾個同事出去食野
走果陣跟某同事架車走
佢又呢段時間sd wts錄音比我
咁我廢事開出黎聽比人知
說話 聽唔到 不如你打
佢就問我 點解唔可以聽
我又即刻收皮 唯有開到勁細聲咁聽
佢又照係咁錄音比我
點講呢。。佢呢d應該唔係叫霸氣
但我又好enjoy咁樣比佢"管"/食住
佢係好識玩

加油呀 it gets better
露絲瑪利絲打係咪仲打緊車輪

打到忘晒形

其實成日話咩玩落去
佢根本就唔係玩
都抽唔到身

抽唔到啦。。
其實前日搵番佢果陣
佢話 我以為你唔想彩我
之後我就無應佢了
不過頭先果通電話真係
又要氹

80歲A0出現!!!

多謝你地追我故 我都無諗過自己small potato可以係到分享自己既野分享左咁耐咁多咁深入 有咩最新發展一定第一時間同你地匯報
話說頭先我同幾個同事出去食野
走果陣跟某同事架車走
佢又呢段時間sd wts錄音比我
咁我廢事開出黎聽比人知
說話 聽唔到 不如你打
佢就問我 點解唔可以聽
我又即刻收皮 唯有開到勁細聲咁聽
佢又照係咁錄音比我
點講呢。。佢呢d應該唔係叫霸氣
但我又好enjoy咁樣比佢"管"/食住
佢係好識玩

m...
你俾佢拎晒主導權

你鐘意既人 都幾衰下 周圍同人講
我覺得非異性戀既愛情 其實好難行
因為比較上同其他人不同 所以唔會全部人都會尊重 接受 甚至有啲人會厭惡
但你要知道呢件絕對唔係件錯事 或者羞恥之事
你鐘意女仔關佢地撚事
不過感情呢啲野好似學踩單車 怕跌 唔試
你永遠都學唔識 永遠都唔知道一路踩住單車 一路睇途上風景係一件幾咁美好既事
無論對象是直女 還是sheshe
Btw心情如果唔好 係會好似窩在家中 不想外岀
咁會惡性循環左 試下岀外走走
追星都好 起碼你算有個興趣
放膽去鐘意你想鐘意既人 做你想做既事
希望你早日找到幸福嚕

希望今年我可以成功

年尾想去台灣單車環島

環島好似好正

我會自己plan
每日heahea地踩幾十km

幾十都叫hea

正啊 我都有諗過
但住港島冇地方踩

m...
你俾佢拎晒主導權

冇哂自我既兵最得人鐘意

我都係抑鬱入面走番出黎 只可以講唔好放棄 真係會慢慢變好 唔好放棄自己 知唔知
有冇情人都好最緊要鍚住自己呀

其實呢度放負多過放閃, 好似係
[/quote]
你鐘意既人 都幾衰下 周圍同人講
我覺得非異性戀既愛情 其實好難行
因為比較上同其他人不同 所以唔會全部人都會尊重 接受 甚至有啲人會厭惡
但你要知道呢件絕對唔係件錯事 或者羞恥之事
你鐘意女仔關佢地撚事
不過感情呢啲野好似學踩單車 怕跌 唔試
你永遠都學唔識 永遠都唔知道一路踩住單車 一路睇途上風景係一件幾咁美好既事
無論對象是直女 還是sheshe
Btw心情如果唔好 係會好似窩在家中 不想外岀
咁會惡性循環左 試下岀外走走
追星都好 起碼你算有個興趣
放膽去鐘意你想鐘意既人 做你想做既事
希望你早日找到幸福嚕[/quote]

多謝曬
件事擺咗係個心六年
到今日先敢拎返出黎同人講
我會嘗試放低下

m...
你俾佢拎晒主導權

冇哂自我既兵最得人鐘意

大家唔好睇死佢住
我支持佢反守為攻 與觀音娘娘來一場互flirt大對決

多謝曬
件事擺咗係個心六年
到今日先敢拎返出黎同人講
我會嘗試放低下

追下星都幾好啊~~起碼有樣嘢寄托
再慢慢行翻出嚟就ok~~
btw又追開姐姐團變咗妹妹團 真係覺得自己老了

m...
你俾佢拎晒主導權

冇哂自我既兵最得人鐘意

大家唔好睇死佢住
我支持佢反守為攻 與觀音娘娘來一場互flirt大對決

加油子子瑜!吊返佢癮
做兵都要做隻有挑戰性嘅兵
唔好咩都聽晒佢話

我都係抑鬱入面走番出黎 只可以講唔好放棄 真係會慢慢變好 唔好放棄自己 知唔知
有冇情人都好最緊要鍚住自己呀

抑鬱真係好辛苦
每日都好似游走世界邊緣
不過我明架啦
而家亦都穩定左好多(好似
多謝曬

其實呢度放負多過放閃, 好似係

我而家完全無感情生活可言...
不過好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞