[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
咁靜嘅今日
Btw頭先睇左below her mouth
條女型到

Dallas係好型
但嗰支隨身攜帶嘅dildo真係...

睇到即刻熄左

之後除左再搞過
我都係prefer睇咩都唔戴

邊度有得睇
咁靜嘅今日
條女型到

Dallas係好型

睇到即刻熄左

之後除左再搞過

邊度有得睇

我用bt
岩岩番新工一個星期
我好似愛上左女上司
嗚呀見到pair pure鬼妹sheshe 好sweet

係街見到?
從來無啲咁嘅運氣 連靚女都唔多見到

學校見到

我有一次喺學校見到兩個女仔拖住手
我啱啱覺得開心就聽到佢地其中一個講:我男朋友呢……
心諗:

我頭先見到果pair應該係真sheshe

係外國?外國應該多啲

係呀好common
係我識唔到姐

鬼妹

俾著我實嚇死

我琴晚成個人嚇到係咁震

想象緊你媽媽知道左會點

我覺得媽咪feel到 因為佢問過我阿媽可唔可以追我

咁癲

好進取

所以琴晚佢錫咗我好多次 手面嘴都有

麻煩講得仔細d

點樣仔細啲
因為其實係星期五晚佢車我番屋企果陣係車到表白 佢一路拖住我隻手 又捧住我塊面黎錫 又錫手背手口 又將我隻手放係佢塊面

想象緊你媽媽知道左會點

咁癲

好進取

麻煩講得仔細d

點樣仔細啲
因為其實係星期五晚佢車我番屋企果陣係車到表白 佢一路拖住我隻手 又捧住我塊面黎錫 又錫手背手口 又將我隻手放係佢塊面

你有冇推開佢?

想象緊你媽媽知道左會點

咁癲

好進取

麻煩講得仔細d

點樣仔細啲

你有冇推開佢?

果刻成個人呆左
btw我答佢話可以嘗試下 會否太瘋狂
我係對佢有好感既
咁靜嘅今日
條女型到

Dallas係好型

睇到即刻熄左

之後除左再搞過

邊度有得睇

我用bt

我都係
好彩係happy ending
嗚呀見到pair pure鬼妹sheshe 好sweet

係街見到?
從來無啲咁嘅運氣 連靚女都唔多見到

學校見到

心諗:

係外國?外國應該多啲

係呀好common
係我識唔到姐

鬼妹

做到朋友已經好開心
咁靜嘅今日
條女型到

Dallas係好型

睇到即刻熄左

之後除左再搞過

邊度有得睇

我用bt

我都係

bt左..得1.3gb好朦..無心機睇
岩岩番新工一個星期
我好似愛上左女上司

你個名 我懷疑我識你
咁靜嘅今日
條女型到

Dallas係好型

睇到即刻熄左

之後除左再搞過

邊度有得睇

我用bt

我都係

唔係呀重點位都幾清

睇到即刻熄左

之後除左再搞過

邊度有得睇

我用bt

我都係

唔係呀重點位都幾清

你係邊dl架...係咪1080p?

睇到即刻熄左

之後除左再搞過

邊度有得睇

我用bt

我都係

唔係呀重點位都幾清

720...但唔朦喎
岩岩番新工一個星期
我好似愛上左女上司

你個名 我懷疑我識你

唔會既
岩岩番新工一個星期
我好似愛上左女上司

你個名 我懷疑我識你

唔會既

相認

學校見到

心諗:

係外國?外國應該多啲

係呀好common
係我識唔到姐

鬼妹

做到朋友已經好開心

只可遠觀
btw tumblr好多sheshe couple

咁癲

好進取

麻煩講得仔細d

點樣仔細啲

你有冇推開佢?

果刻成個人呆左
我係對佢有好感既

原來有好感

學校見到

心諗:

係外國?外國應該多啲

係呀好common
係我識唔到姐

鬼妹

做到朋友已經好開心

只可遠觀
btw tumblr好多sheshe couple

冇用
但間中同D靚女吹下水都夠我開心成日

好進取

麻煩講得仔細d

點樣仔細啲

你有冇推開佢?

果刻成個人呆左
我係對佢有好感既

原來有好感

但成件事錯曬 無啦啦由朋友一跳邊咗咁
佢仲話其實一開始見就鐘意我 唔知真定假

邊度有得睇

我用bt

我都係

唔係呀重點位都幾清

720...但唔朦喎

我係1080 啲毛都清

邊度有得睇

我用bt

我都係

唔係呀重點位都幾清

720...但唔朦喎

我係1080 啲毛都清

我720 D毛都好清

好進取

麻煩講得仔細d

點樣仔細啲

你有冇推開佢?

果刻成個人呆左
我係對佢有好感既

原來有好感

但成件事錯曬 無啦啦由朋友一跳邊咗咁
佢仲話其實一開始見就鐘意我 唔知真定假

好感同鐘意真係完全兩回事黎, 你諗清楚

我用bt

我都係

唔係呀重點位都幾清

720...但唔朦喎

我係1080 啲毛都清

邊到有1080
我用緊putlocker睇好似最多都係720
岩岩番新工一個星期
我好似愛上左女上司

你個名 我懷疑我識你

唔會既

相認

無咩可能相認到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞