[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

絲打都有影相玩鋼筆

有玩下鋼筆呀 但字醜

我想練行書但唔知點練

其實好似用鉛筆練先會好啲

我都有練字
仲特登買左兩支鋼筆
但係又冇特定咁指定邊隻字型練

唔緊要啦
有時寫字放鬆下都唔錯

鍾意寫書法 毛筆嗰啲

咩黎?

之前因爲食藥搞到勁肥 有做gym同跑步 對手臂禁落去係firm的
依家停左藥反而無做gym lum左少少

Erika 啲腹肌 都係鐘意佢短頭髮

係好型 不過講真個樣太man
cara嗰種就好正

兩個啲腹肌都超勁 但個長髮嗰個 我成日不知覺望實個鼻哥lone

睇到第一次佢地sex 見到帶strap on 就熄左無睇了
之前個套戀愛談既sex scene 反而我睇到面紅

戀愛談啲床戲一路睇一路傻笑
短髮塊面紅到呢
佢兩個好可愛

原來有咁多戲
我睇下女都已經紅都面哂

我接受唔到strap on/dildo

finger is the best!!!

有玩下鋼筆呀 但字醜

我想練行書但唔知點練

我都有練字
仲特登買左兩支鋼筆

唔緊要啦
有時寫字放鬆下都唔錯

鍾意寫書法 毛筆嗰啲

毛筆嘅我都有練

Erika 啲腹肌 都係鐘意佢短頭髮

係好型 不過講真個樣太man
cara嗰種就好正

兩個啲腹肌都超勁 但個長髮嗰個 我成日不知覺望實個鼻哥lone

之前個套戀愛談既sex scene 反而我睇到面紅

戀愛談啲床戲一路睇一路傻笑
短髮塊面紅到呢
佢兩個好可愛

原來有咁多戲
我睇下女都已經紅都面哂

我接受唔到strap on/dildo

finger is the best!!!

溫柔同好有愛既sex scene 最正
岩岩係佢屋企後樓梯坐左成粒鐘 傾計
好撚大風吹到頭都痛埋
唯有申隻手入佢背脊取暖again
有幾次覺得可以錫埋去咁款不過我都係唔敢咁做
今晚 有sweet野亦有唔開心既野
想講但而家真係好頭暈
Between 約好左下星期六去佢屋企 佢屋企人番大陸
我話 我會晨咁早踩上黎然後好夜先走
佢話 你中意啦
我話 你要答好 我先肯走(果陣係佢屋企門口死都唔肯走
佢話 好好好 不過要等我執左屋先 同埋你唔準四圍摷野
我話 你又知我中意摷野既
佢即刻 好撚得意

有玩下鋼筆呀 但字醜

我想練行書但唔知點練

我都有練字
仲特登買左兩支鋼筆

唔緊要啦
有時寫字放鬆下都唔錯

鍾意寫書法 毛筆嗰啲

鋼筆
好撚大風吹到頭都痛埋
想講但而家真係好頭暈
佢話 你中意啦
佢即刻 好撚得意

性暗示
暈完先講..
你唔舒服暈定俾佢電暈...
好撚大風吹到頭都痛埋
想講但而家真係好頭暈
佢話 你中意啦
佢即刻 好撚得意

好撚正
推得咁快既個post 尋日睇好似12咁ga ja喎
慢慢追
嗚呀見到pair pure鬼妹sheshe 好sweet
之前個套戀愛談既sex scene 反而我睇到面紅 [/quote]

以為得我feel到
套戲係出位 但我feel唔到愛 應該用手口 同埋身體應該好纏綿先啱

睇唔到女同女好敏銳好矛盾嗰種愛

我重覺得唔應該一齊 可能見到出軌所以反感 最尾特登為左討觀眾整happy end咁
結果我為左個主角睇曬

係街見到?
從來無啲咁嘅運氣 連靚女都唔多見到
好撚大風吹到頭都痛埋
想講但而家真係好頭暈
佢話 你中意啦
佢即刻 好撚得意

好撚正

你地好cute

俾著我實嚇死

我琴晚成個人嚇到係咁震

想象緊你媽媽知道左會點

我覺得媽咪feel到 因為佢問過我阿媽可唔可以追我

咁癲

好進取

所以琴晚佢錫咗我好多次 手面嘴都有

麻煩講得仔細d
好撚大風吹到頭都痛埋
想講但而家真係好頭暈
佢話 你中意啦
佢即刻 好撚得意

好撚正

你地好cute

好正

係街見到?

學校見到

係街見到?

學校見到

我有一次喺學校見到兩個女仔拖住手
我啱啱覺得開心就聽到佢地其中一個講:我男朋友呢……
心諗:

係街見到?

學校見到

心諗:

我頭先見到果pair應該係真sheshe
琴晚女朋友撒嬌 叫我氹佢訓教 但我唔懂啊
咁靜嘅今日
Btw頭先睇左below her mouth
條女型到

係街見到?

學校見到

心諗:

係外國?外國應該多啲

係街見到?

學校見到

心諗:

係外國?外國應該多啲

係呀好common
係我識唔到姐
咁靜嘅今日
條女型到

Dallas係好型
但嗰支隨身攜帶嘅dildo真係...
咁靜嘅今日
條女型到

Dallas係好型

睇到即刻熄左
咁靜嘅今日
條女型到

Dallas係好型

睇到即刻熄左

之後除左再搞過
我都係prefer睇咩都唔戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞