[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

見到隔離gay post開到69 就覺得好似要推多啲

快到撘唔到嗲

身為廢老都睇唔切咁快

訓醒又多左幾頁

+1

一陣有野做 都唔知今晚追po要追幾耐

呢度平時星期六日就好靜

有時好想有pm function

木工咁勁!
我淨係中學果陣整過張凳仔
絲打自學架?
我都想搵班學下

打機
押花
木工
布藝
整飾物唔太難

木工
我成日係youtube見到啲人diy砌床 sofa 櫃 就好撚手痕好想試

我砌左茶几仔
床頭櫃仔

https://youtu.be/kibNILjgORE
只要唔係ikea嗰種就已經覺得好得好型棍
幾塊木板 加把鋸 鑽下洞 就空間大改造

連木工都識
個個都咁多才多藝
我只係影下相 玩下鋼筆 打下機
想學金工同整皮 但啲材料工具好似唔平咁
結果一直未行動

絲打都有影相玩鋼筆

有整皮

快到撘唔到嗲

身為廢老都睇唔切咁快

訓醒又多左幾頁

+1

呢度平時星期六日就好靜

想偷偷pm邊個

木工咁勁!
我淨係中學果陣整過張凳仔
絲打自學架?
我都想搵班學下

打機
押花
木工
布藝
整飾物唔太難

木工
我成日係youtube見到啲人diy砌床 sofa 櫃 就好撚手痕好想試

我砌左茶几仔
床頭櫃仔

https://youtu.be/kibNILjgORE
只要唔係ikea嗰種就已經覺得好得好型棍
幾塊木板 加把鋸 鑽下洞 就空間大改造

連木工都識
個個都咁多才多藝
我只係影下相 玩下鋼筆 打下機
想學金工同整皮 但啲材料工具好似唔平咁
結果一直未行動

絲打都有影相玩鋼筆

身為廢老都睇唔切咁快

訓醒又多左幾頁

+1

呢度平時星期六日就好靜

想偷偷pm邊個

笑左
點解會推得咁快
乜現實真係有sheshe存在咩
一個都見唔到喎

身為廢老都睇唔切咁快

訓醒又多左幾頁

+1

呢度平時星期六日就好靜

想偷偷pm邊個

笑左

in case追唔到post都可以講落去姐
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

7-11咁、總有一個係左近。
不過收收埋埋,唔係人人接受到俾人背後討論。
香港話就話思想開放...

+1

呢度平時星期六日就好靜

想偷偷pm邊個

笑左

想討論你可以繼續quote返轉頭架
不過有係方便d嘅

+1

呢度平時星期六日就好靜

想偷偷pm邊個

笑左

不過有係方便d嘅

隔幾頁好煩嘛有時
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

呢度平時星期六日就好靜

想偷偷pm邊個

笑左

不過有係方便d嘅

隔幾頁好煩嘛有時

唔理照quote
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

唔係既 係鬧市街頭一定會見到有tb拖住女朋友

呢度平時星期六日就好靜

想偷偷pm邊個

笑左

不過有係方便d嘅

隔幾頁好煩嘛有時

唔理照quote

係我懶
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

葡萄
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

Pure就真係少見啲 有時見到pure couple會不停望住佢地心入面好興奮
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

Pure就真係少見啲 有時見到pure couple會不停望住佢地心入面好興奮

好興奮就無...
覺得好sweet
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

好興奮就無...
覺得好sweet

我係no label,打扮中性但都算少少girly
成日同女朋友出街都會拖住呀錫呀攬呀
有時好想見到多啲les couple可以大膽啲
唔好理人點睇,
我硬係覺得pure/no label絕不比TB少
只係好多時都會唔好意思咁明顯
懶到唔想落街買野食
懶到唔想落街買野食

我試過寧願餓住訓都唔煮野食
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

好興奮就無...
覺得好sweet

唔好理人點睇,

需要勇氣。
你知而家d人少少野就映人相放人上網公審
上次兩個男仔拖手都俾人映放上黎
唔講以為係佢面前扑野

兩個男拖手我都覺得好sweet
懶到唔想落街買野食

我再訓就變豬喇
算啦換衫落街買m記返屋企食
點解會推得咁快
一個都見唔到喎

喱埋左係closet度

好興奮就無...
覺得好sweet

唔好理人點睇,

需要勇氣。
你知而家d人少少野就映人相放人上網公審
上次兩個男仔拖手都俾人映放上黎
唔講以為係佢面前扑野

兩個男拖手我都覺得好sweet

上次係大尾篤見到兩個男仔一齊放狗
懶到唔想落街買野食

我再訓就變豬喇
算啦換衫落街買m記返屋企食

訓足成日感覺好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞