[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

通常都係屋企,廁所試過摷但搞就唔敢
未去過時鐘,酒店感覺好好多
搞完出翻黎果時唔覺好尷尬架咩

通常都係屋企,廁所試過摷但搞就唔敢
未去過時鐘,酒店感覺好好多
搞完出翻黎果時唔覺好尷尬架咩

屋企搞得多 厭左
我去開個間 去過十幾廿次都未試過撞到其他人
酒店唔貴咩
我兩個都係學生
今日同中同食飯
比佢問我幾時有男朋友
唔想答佢

佢知我係bi偏女仔,但永遠都好似當我講笑咁

你個名

你又失眠?

咁都畀你發現到
近排心情好差 結果又成日唔願瞓、亂諗嘢

我就中性,但都係好難同人講,
暫時都係得best fd知

但有時喺其他人面前想講下女都要忍住忍住好辛苦

我都係中性 完全唔明點解朋友會唔知 定其實可能知只係唔督爆我

但當初我同我best fd講佢話佢冇諗過我係

其實呢啲「冇諗過你係」同埋「你個樣唔似」真係唔知點react 根本就stereotype左

但既然呃到人我暫時都係想呃落去
少啲野煩

同感
其實係好普通嘅事、所以唔會特別去講。

就正如異性戀嘅人唔會周街同人講:我係直㗎!
所以,無咩必要特登去講
唔知係咪中學嘅圈子太純 上到大學覺得好多人同事都好複雜
發生咗啲事 感覺自己好似俾人跣咗一穫

我中學都係on99咁過左
但我係最近一年先confirm 自己性取向
因為鐘意左個女神

我都係最近一兩年因為中意咗個女仔先開始confuse
結果由super straight變咗做super gay

本身我以為我係對男女都冇性趣
點知一見到女神就
但佢已經消失左

下個好快到

我都想

追咩星識嫁

追韓女團個啲 有幾團特別易中啲女飯係les

我都係追女團 但識嘅都係男飯
mamamoo? snsd?

我個時中最多個團係AS 個陣wtsapp gp嘅女飯入面有差吾多一半都係les

點解我追星個陣識唔到

追得太明顯好似真係會比人sense到
其實我係超中意周子瑜 我個名
佢對於我咁著迷於一個女星都曾經懷疑過

果陣HKTV導火個post有好多

方凝
今日同中同食飯
比佢問我幾時有男朋友
唔想答佢

你個名

你又失眠?

咁都畀你發現到

因為你個名

追咩星識嫁

我個時中最多個團係AS 個陣wtsapp gp嘅女飯入面有差吾多一半都係les

點解我追星個陣識唔到

方凝

其實果陣我都有係個post度討論劇情
當sense到疑似有sheshe情節果陣都幾shocked下

追咩星識嫁

點解我追星個陣識唔到

方凝

當sense到疑似有sheshe情節果陣都幾shocked下

我都有
點算好 媽咪個朋友真係同咗我表白
但佢真係好認真好認真 我好亂阿

唔撚係掛佢唔係有女朋友架咩

你對佢有無咩先?

佢有講番同佢女朋友情況 佢話講咗好幾次分手但對方唔肯
佢仲錫咗我

影相
玩筆
好似好毒咁

唔夠我毒
木工
釣魚
行山
整野
全部可以自己一個人做

木工咁勁!
我淨係中學果陣整過張凳仔
絲打自學架?
我都想搵班學下

打機
押花
木工
布藝
整飾物唔太難

木工
我成日係youtube見到啲人diy砌床 sofa 櫃 就好撚手痕好想試

我砌左茶几仔
床頭櫃仔

https://youtu.be/kibNILjgORE
只要唔係ikea嗰種就已經覺得好得好型棍
幾塊木板 加把鋸 鑽下洞 就空間大改造

連木工都識
個個都咁多才多藝
我只係影下相 玩下鋼筆 打下機
想學金工同整皮 但啲材料工具好似唔平咁
結果一直未行動
今日同中同食飯
比佢問我幾時有男朋友
唔想答佢

你個名

你又失眠?

咁都畀你發現到

因為你個名

頂⋯唔講唔記得
今日同中同食飯
比佢問我幾時有男朋友
唔想答佢

你個名

你又失眠?

咁都畀你發現到

因為你個名

頂⋯唔講唔記得

原來都好多夜鬼

點解我追星個陣識唔到

方凝

我都有

我都有
到底呢到有幾多導火post嘅絲打
嗰陣見到有sheshe劇情真係好shocked
因為就此之前我之前完全無預過嗰條感情線嘅出現
如果有方凝同皇阿媽嘅情節就更好⋯⋯
今日同中同食飯
比佢問我幾時有男朋友
唔想答佢

你個名

你又失眠?

咁都畀你發現到

因為你個名

頂⋯唔講唔記得

原來都好多夜鬼

朝早都就嚟
明明話過要早瞓

點解我追星個陣識唔到

方凝

我都有

我都有

我都係鐘意方凝同皇呀媽硬碰硬好正

點解我追星個陣識唔到

方凝

我都有

我都有

果陣我有岀TST睇佢地
Btw我係中意楊淇先追
佢係20 30 40同李心潔

我要訓了,比個shift搞到我生理時鐘亂哂

點解我追星個陣識唔到

方凝

我都有

我都有

果陣我有岀TST睇佢地
Btw我係中意楊淇先追
佢係20 30 40同李心潔

我要訓了,比個shift搞到我生理時鐘亂哂

咁我可能識你
個post真係快咗好多 追唔切
子子瑜絲打個故其實幾好睇 雖然未必會有開花結果既一日 但希望你唔會因爲呢段感情重傷到一沉不起啦

多謝你 一日未死都仲會上黎同大家傾計
個post真係快咗好多 追唔切

X2 推得好勁
上面有絲打話比直女周圍唱中意自己
如果係我既話可能真係走去自殺都似
咁仆街都有既喂
我都諗緊如果我比人/佢爆左出黎唔知點春算
因為我有sd以前d相比佢睇 其實係想比佢j
佢有問 你唔驚我泄露出去咩

如果真係比同事知道就奶系啦我

你對佢有無咩先?

佢仲錫咗我

你個心想唔想同佢一齊先?

你對佢有無咩先?

佢仲錫咗我

有好感 唔反感 但太多因素考慮

你對佢有無咩先?

佢仲錫咗我

有好感 唔反感 但太多因素考慮

例如?
始終覺得媽咪個朋友帶有亂論feel

唔睇名以為我出post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞