[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
唔好話識女朋友
過到呢邊連朋友都識唔到個
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

撞過板下次就唔會再犯
都係一次經驗黎既

唉 到底邊到先可以識高質少少

要求已經降到好低 正正常常既做朋友已經好夠
但係都遇唔到

撞過板下次就唔會再犯
都係一次經驗黎既

唉 到底邊到先可以識高質少少

試下依到
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?
加拿大好多gay既人架喎

郭碧婷果個有睇, 但我覺得佢最多係bi
有傳聞佢紅之前比人撞過佢同個圈外男朋友一齊
反而有人話主角同劉心悠吻合多d
雖然我都覺得郭碧婷靚d

郭碧婷果個有睇, 但我覺得佢最多係bi
有傳聞佢紅之前比人撞過佢同個圈外男朋友一齊
反而有人話主角同劉心悠吻合多d
雖然我都覺得郭碧婷靚d

邊個都好...這些機會..
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲
好似都幾多 但我暫時未識到
然後問題係我唔係特別鍾意外國樣
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

同我好似呀 所以我同啲cbc熟好多又有得學英文 普遍都好高質
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

同我好似呀 所以我同啲cbc熟好多又有得學英文 普遍都好高質

我總係覺得好難同啲真鬼妹熟
我宜家係好多都係hibye 個個都唔係好熟
本身有個朋友前排又翻左台灣唔翻泥 好頹
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

你加拿大邊度?
係真係好難同鬼妹熟
佢地本身有自己圈子
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

佢地通常都同返鬼妹一齊唔會特別理其他asian 不過有時會有一兩個鬼妹好人會傾下計
所以最後唔特登識鬼妹 同咗幾個鬼仔特別fd反而仲開心
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

你加拿大邊度?
係真係好難同鬼妹熟
佢地本身有自己圈子

係Calgary 唔係咩大城市
呢邊其實都多華人 但比起Vancouver個啲就少啲

啱啱鼓起勇氣同隔離個大陸女仔傾左幾句
但人地有朋友同佢一齊上堂就無再講落去了
我真係好無用
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

你加拿大邊度?
係真係好難同鬼妹熟
佢地本身有自己圈子

我真係好無用

唔緊要啦朋友哩D慢慢黎
始終大家文化背景唔同
我都係幾個course都同個Mexican同班大家先熟
上星期最後一堂我先鼓起勇氣識到我想識好耐嘅鬼妹

BTW,我好想去Banff!!!!!
最近女朋友唔知做咩心情好差成日無啦啦發脾氣 每次都做氹嗰個真係有啲攰同委屈 有次辛苦到差啲想講分手 點知今日佢突然話知道自己呢排成日亂發脾氣成日要我氹 仲同我say sorry
原來自己中意既人知道自己既付出感覺好好

I know that feel sis
有時真係覺得好委屈 唔明點解自己冇錯都要低聲下氣去氹返佢
有時真係委屈到想即刻講分手 但係又唔捨得
每次到我真係氹到炆個陣佢又知衰認錯 真係比佢吹漲

Btw女朋友睇到呢個reply問我係咪有2個連登account

我都覺 一散左就好似搞到好大獲咁

佢地仲好似拍咗套微電影4月話上YouTube
宜家散咗唔知會點

散左應該多數唔po架啦,浪費晒其他人啲心血
見親内心都會咒拍拖高調果啲柒頭快啲散
都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
本身仲幾期待4月個套微電影 見拍得幾有心機
咁咪哂曬首歌

吓?佢地本身現實中係情侶黎架?

知佢地既野 條女都幾博上位lol

磨牙

之前係旺角見過佢 對腳堅粗又矮 唔係講笑 同佢微電影(唔好講ig先)真係好有落差

我都覺 一散左就好似搞到好大獲咁

佢地仲好似拍咗套微電影4月話上YouTube
宜家散咗唔知會點

散左應該多數唔po架啦,浪費晒其他人啲心血
見親内心都會咒拍拖高調果啲柒頭快啲散
都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
本身仲幾期待4月個套微電影 見拍得幾有心機
咁咪哂曬首歌

吓?佢地本身現實中係情侶黎架?

知佢地既野 條女都幾博上位lol

磨牙

之前係旺角見過佢 對腳堅粗又矮 唔係講笑 同佢微電影(唔好講ig先)真係好有落差

現實中識到pure既機會係咪接近0......

現實中識到pure既機會係咪接近0......

分唔到佢地正定攣
拗唔彎
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

你加拿大邊度?
係真係好難同鬼妹熟
佢地本身有自己圈子

我真係好無用

唔緊要啦朋友哩D慢慢黎
始終大家文化背景唔同

希望之後我可以鼓起勇氣識多啲人 同解決怕生呢個問題啦

然後Banff 我都淨係去過一次 個次仲要只係去左睇Lake Louise 無滑雪無玩啲咩
睇佢官網介紹見到好多活動
如果下年可以有人同我一齊去就好啦
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

你加拿大邊度?
係真係好難同鬼妹熟
佢地本身有自己圈子

我真係好無用

唔緊要啦朋友哩D慢慢黎
始終大家文化背景唔同

然後Banff 我都淨係去過一次 個次仲要只係去左睇Lake Louise 無滑雪無玩啲咩

可以夾下喎!我未去過但係Banff係我其中一個grad前要去嘅checklist
唔好話識女朋友

呢邊即係邊邊

係加拿大 悶到傻

你啱啱過去?

過左大概半年多啲

你加拿大邊度?
係真係好難同鬼妹熟
佢地本身有自己圈子

我真係好無用

唔緊要啦朋友哩D慢慢黎
始終大家文化背景唔同

可以夾下喎!我未去過但係Banff係我其中一個grad前要去嘅checklist

病到唔知講乜鳩
我意思係Banff係我其中一個grad前要去嘅地方
三個都現實識
利申:pure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞