[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

我都好想grad trip去歐洲
真係好多地方都想去...
仲想去Alaska, NZ 同北韓
但哪有錢

想去北歐
有儲開錢ok既

成日都好唔捨得拎錢去旅行
又冇打工

而家唔去遲啲番工就冇咩機會
我反而係平時唔捨得洗錢 淨係捨得去旅行

我平時都係唔點用錢
正宗守財奴
但真係加入左workforce 之後就好難去旅行

係呀真係好難 假設搵到工
不過平時慳啲洗 去個旅行都唔係好過份啫

咁又係
可能到時乞食

一個月後呀我

我仲有一年...
(希望係)
想問下大家現實中有咩興趣嗜好?

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

影相
玩筆
好似好毒咁
I mean 而家識到呢個唔係屍變條屍
係另一個車輪超人
屌丫,點解可以咁高技巧架
痴線架
係咪個個女仔都係咁定得佢一個係咁定係男人唔識車?
仆你個街丫

車輪超人
應該係人嘅問題..唔關性別事..

救命..我食緊飯..笑到噴左
頂你個肺
瘋狂打茄輪

係咪你之前屍變果個?

係,條屍變完之後又死返落個窿度

唔係好明,即係屍變同tb係同一人定兩個人黎架?

點解我印象中佢係人妻

佢係啊

其實我都覺得好詭異...點解人妻都可以咁歡樂

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

點解我印象中佢係人妻

佢係啊

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

Open relationship?
嗚啊佢有番工啊
但做緊野冇得扮係pantry撞到搵計傾

頂呀快D GOGOGO

又走左喇屌

等佢去廁所

I mean佢放左工

又好有衝動想搵個fd講

你fd知你係sheshe嗎?
嗚啊佢有番工啊

頂呀快D GOGOGO

又走左喇屌

等佢去廁所

I mean佢放左工

又好有衝動想搵個fd講

差不多10年前讀書果陣鐘意左好朋友既後期有同過佢地講
但岀黎做野之後應該唔記得哂
吹水講起感情野都係問有冇男仔追/睇上眼
諗緊同其中一個open-minded同close d既講
尋晚咁樣谷住有d辛苦

點解我印象中佢係人妻

佢係啊

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

當老公長期唔撚理個老婆
病又唔撚知,所有屋企野都好似乜撚都唔知嘅時候,佢仲係唔撚係老公

只可以話一隻手掌拍唔響,家下三隻手,好撚響
嗚啊佢有番工啊

頂呀快D GOGOGO

又走左喇屌

等佢去廁所

I mean佢放左工

又好有衝動想搵個fd講

尋晚咁樣谷住有d辛苦

避而不談姐..點會唔記得丫
有人講下係舒服d..
快d搵機會問佢拎contact啦
今日有無chok到同事話佢辭職?

點解我印象中佢係人妻

佢係啊

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

當老公長期唔撚理個老婆
病又唔撚知,所有屋企野都好似乜撚都唔知嘅時候,佢仲係唔撚係老公

絲打幽默感好強
話說有無小朋友?

你忍左咁耐..終於爆發

點解我印象中佢係人妻

佢係啊

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

當老公長期唔撚理個老婆

絲打幽默感好強
話說有無小朋友?

你忍左咁耐..終於爆發

冇呀

即是咁,我過去幾年已經係被遺忘狀態下生活
講又講過,屌又屌過
我都冇撚氣理佢
個婚鍾意離就黎啦 名存實亡

可能你地覺得我好撚唔尊重婚姻,但我只知道一世人流流長,要令自己過得開心重要d

點解我印象中佢係人妻

佢係啊

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

當老公長期唔撚理個老婆

絲打幽默感好強
話說有無小朋友?

你忍左咁耐..終於爆發

有冇小朋友同問

頂呀快D GOGOGO

又走左喇屌

等佢去廁所

I mean佢放左工

又好有衝動想搵個fd講

尋晚咁樣谷住有d辛苦

有人講下係舒服d..

我想搵果個fd平時係最心水清所以我都覺佢係記得
其他就唔知了,呢個世界有d fd對自己share既日常生活大小事係會好唔上心

等緊夜d公司冇哂人先chok下

點解我印象中佢係人妻

佢係啊

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

當老公長期唔撚理個老婆

絲打幽默感好強
話說有無小朋友?

你忍左咁耐..終於爆發

冇呀

講又講過,屌又屌過
我都冇撚氣理佢

可能你地覺得我好撚唔尊重婚姻,但我只知道一世人流流長,要令自己過得開心重要d

冇小朋友都好啲

冇呀

講又講過,屌又屌過
我都冇撚氣理佢

我覺得你係認清自己同take到個risk下定決心既
其實都冇問題

Btw我都覺得你每次share都share得好幽默

頂呀快D GOGOGO

又走左喇屌

等佢去廁所

I mean佢放左工

又好有衝動想搵個fd講

尋晚咁樣谷住有d辛苦

有人講下係舒服d..

其他就唔知了,呢個世界有d fd對自己share既日常生活大小事係會好唔上心

有時都好多謝我best fd肯聽晒我平時谷住D野

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

當老公長期唔撚理個老婆

絲打幽默感好強
話說有無小朋友?

你忍左咁耐..終於爆發

冇呀

講又講過,屌又屌過
我都冇撚氣理佢

其他人點諗我唔知
我同意絲打諗法。

如果雙方都無晒愛..互相無視大家嘅話..
仲要夾硬係埋一齊..大家都唔開心。
無小朋友就比較易處理。
以上與對象係男/女無關

某d fd真係唔適合講心事
Even好小事講完等於冇講咁
加上岀黎做野之後都明番工真係攰
仲有人肯拎個心同時間岀黎聽你講野一定要珍惜

佢唔hea 9我已經好感動...
因為我淨係會同佢坦白講心事

佢唔hea 9我已經好感動...
因為我淨係會同佢坦白講心事

無錯..預著個口疏你就仆街

又走左喇屌

等佢去廁所

I mean佢放左工

又好有衝動想搵個fd講

尋晚咁樣谷住有d辛苦

有人講下係舒服d..

真係人夾人
尤其出左黎返工、各有各忙。

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

影相
玩筆
好似好毒咁

唔夠我毒
木工
釣魚
行山
整野
全部可以自己一個人做

玩到咁大呀喂

覺得佢咁樣遲早離婚

當老公長期唔撚理個老婆

絲打幽默感好強
話說有無小朋友?

你忍左咁耐..終於爆發

冇呀

講又講過,屌又屌過
我都冇撚氣理佢

開心最重要
我很同意
今日唔知聽日事
係唔刻意傷害到人既前題下盡量令自己快樂

打機算唔算?

打機
去旅行(有錢果陣)

影相
玩筆
好似好毒咁

唔夠我毒
木工
釣魚
行山
整野
全部可以自己一個人做

木工咁勁!
我淨係中學果陣整過張凳仔
絲打自學架?
我都想搵班學下

等佢去廁所

I mean佢放左工

又好有衝動想搵個fd講

尋晚咁樣谷住有d辛苦

有人講下係舒服d..

真係人夾人
尤其出左黎返工、各有各忙。

又可以係掙住呻
心裡暗屌你快撚啲講完到我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞