[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

佢坐司機座我坐隔離
佢琴日同我講番 我媽話想佢做女婿

佢會唔會諗太多呀
好奇一問佢係咪d好自信既B黎?
想六月黎個快閃去睇馥甄舞台劇

一講起Hebe就諗起之前高登有個故,
係講一個TB同個台灣女明星一齊
好似仲話係真人真事,有冇人睇過

我睇過!!!我都有代入hebe諗

Hebe 好正 dream type gf

Dream wife

點解dream type 同現實爭咁遠

我好變態 因為另一半同hebe 都係白羊座 而佢d行為舉止都好似hebe (平時內向西口西面又串貢貢 熟左就會癲) 有時都覺得幾爽
P.s 因為另一半係白羊座而留意多左hebe (尤其傳佢係she she )

應該都係 佢之前好似當面拒絕左林俊杰

咁我可能識你

我都覺

我冇去個活動但我果陣知邊幾個有去

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

咁我可能識你

我都覺

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

你之後有冇入wts grp?

Dream wife

以為我只會鍾意長頭髮靚女點知最近鍾意短頭髮串柒柒唔靚但搞笑算型既..應該係直女

唔知點解一中意人就會驚 一諗到佢可能係直女就自己收皮算

Dream wife

我好變態 因為另一半同hebe 都係白羊座 而佢d行為舉止都好似hebe (平時內向西口西面又串貢貢 熟左就會癲) 有時都覺得幾爽
P.s 因為另一半係白羊座而留意多左hebe (尤其傳佢係she she )

我睇過個故
唔知係咪真架呢
果陣日日追睇 就入左hebe坑
佢真係好正

Dream wife

很葡萄

Dream wife

我睇過個故
唔知係咪真架呢
果陣日日追睇 就入左hebe坑
佢真係好正

我冇入到Hebe坑,
但而家成日都形住佢係she she

咁我可能識你

我都覺

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

冇, 去完share左相之後就冇再出現同contact任何人

咁我可能識你

我都覺

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

冇, 去完share左相之後就冇再出現同contact任何人

好似有D印象...
但都係唔好相認

有睇過 仲信到十足十

咁我可能識你

我都覺

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

講起wts grp 之前都入過下grp 點知有d 人見到無女食/無靚女就quit grp

咁我可能識你

我都覺

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

講起wts grp 之前都入過下grp 點知有d 人見到無女食/無靚女就quit grp

咁仆街
入grp為左同人吹水...
啱傾咪可能繼續私下傾

見到隔離gay post開到69 就覺得好似要推多啲

快到撘唔到嗲

身為廢老都睇唔切咁快

訓醒又多左幾頁

+1

一陣有野做 都唔知今晚追po要追幾耐

呢度平時星期六日就好靜

得我呢d毒L星期六日都上連登

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

咁仆街
啱傾咪可能繼續私下傾

最搞笑有人會講明無女食先走人

打機
去旅行(有錢果陣)

影相
玩筆
好似好毒咁

唔夠我毒
木工
釣魚
行山
整野
全部可以自己一個人做

木工咁勁!
我淨係中學果陣整過張凳仔
絲打自學架?
我都想搵班學下

打機
押花
木工
布藝
整飾物唔太難

木工
我成日係youtube見到啲人diy砌床 sofa 櫃 就好撚手痕好想試

咁我又冇咁勁,只係識整下戒指果啲

絲打識整戒指?
好勁 想整隻俾女朋友

我有睇過 好正

咁我可能識你

我都覺

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

好似有D印象...
但都係唔好相認

如果你冇出黎咁我地係唔識架應該
btw果陣有share d相比埋班cast周家怡有thank you我

當年係好中意女明星先知自己係les 年少時都比d 同學仔影響下留意過下一排d韓仔 但完全唔係個回事 得我一個女仔中意女團個d搞到d男同學好似好多話題咁

我有睇過 好正

有無link

仲以為我地見過添

唔會啦我太毒唔敢出黎

咁仆街
啱傾咪可能繼續私下傾

最搞笑有人會講明無女食先走人

同厹有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞