[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
絲打同你地另一半有冇身高差
佢同我只係差1cm 但佢成日強調佢高過我
同埋佢勁瘦 望落去我係大隻啲

佢高我3cm
對腳又長又直好好J

講起身高 d人成日話高d個個係攻 矮d既係受

關咩事
點睇我都係攻 我偏大隻 佢係標準身型
嗚啊 講起就想抱住佢
不過有次影相,佢着咗boot,高我半個頭

好想練大隻

女仔身形好難練到有肌肉同大隻
唔係指練到好似金剛芭比咁啦當然
難過男仔練肌肉
不過有恆常既運動習慣 唔多唔少都要有
想要高多啲 為左著衫好睇

好想知sheshe 點定義高 得16幾算唔算矮

女仔係難練既 但都想操翻fit啲 操下三頭肌同三角肌
16幾唔算矮既我諗 我都係16幾 165已經好夠
lm
推得好快 毒撚表示開心

唔會啦我太毒唔敢出黎

你之後有冇入wts grp?

冇, 去完share左相之後就冇再出現同contact任何人

講起wts grp 之前都入過下grp 點知有d 人見到無女食/無靚女就quit grp

咁仆街
入grp為左同人吹水...
啱傾咪可能繼續私下傾

最搞笑有人會講明無女食先走人

同厹有咩分別

如果識落啱嘴形 認真交往 無問題
玩玩下 無交友之心 但求食女既就。。。

佢高我3cm
對腳又長又直好好J

關咩事
嗚啊 講起就想抱住佢

好想練大隻

難過男仔練肌肉

女仔係難練既 但都想操翻fit啲 操下三頭肌同三角肌
16幾唔算矮既我諗 我都係16幾 165已經好夠

身邊大部分frd都米7 自己就。。。
大家係咪無再約出黎見喇 記得開頭係高登你地好似約左幾次 當時我仲係cdrom
推得好快 毒撚表示開心

我都覺好開心推啦推啦

見到gay post 比人推60幾
推得好快 毒撚表示開心

我都覺好開心推啦推啦

見到gay post 比人推60幾

但有時推得太快好多人又傾唔到
留名
真心唔好比自己沉直女船
仆你個街!!!!!!!!
我幾時先識到同圈子又有感覺既人啊 我又唔想用app識女朋友
好似好有企圖咁
一d都唔pure唔true

少年你太年輕了
以為同圈子就易搵到伴侶
睇下我個名

佢高我3cm
對腳又長又直好好J

關咩事
嗚啊 講起就想抱住佢

好想練大隻

難過男仔練肌肉

我覺得170就高

我同我女友都係15x 好矮

佢高我3cm
對腳又長又直好好J

關咩事
嗚啊 講起就想抱住佢

好想練大隻

難過男仔練肌肉

我覺得170就高

16幾都唔矮
成日見到啲 b 唔高………
留名
真心唔好比自己沉直女船
仆你個街!!!!!!!!
我幾時先識到同圈子又有感覺既人啊 我又唔想用app識女朋友
好似好有企圖咁
一d都唔pure唔true

少年你太年輕了
以為同圈子就易搵到伴侶
睇下我個名

你個名同我既擔憂一樣 我已經唔奢求近年係會出到pool 希望30歲前出到

關咩事
嗚啊 講起就想抱住佢

好想練大隻

難過男仔練肌肉

我覺得170就高

我同我女友都係15x 好矮

我同我女友都係

無女友
想六月黎個快閃去睇馥甄舞台劇

一講起Hebe就諗起之前高登有個故,
係講一個TB同個台灣女明星一齊
好似仲話係真人真事,有冇人睇過

我有睇過 好正

有無link

搵唔返

http://archive.hkgolden.com/view.aspx?message=5651607&page=1&highlight_id=0

當時睇完呢個故就鍾意咗hebe

就係呢個
有無tg group呀!

喺到傾啦 開group小圈子咗

關咩事
嗚啊 講起就想抱住佢

好想練大隻

難過男仔練肌肉

我覺得170就高

16幾都唔矮

啲b唔高又mk都有女

打機
押花
木工
布藝
整飾物唔太難

木工
我成日係youtube見到啲人diy砌床 sofa 櫃 就好撚手痕好想試

我砌左茶几仔
床頭櫃仔

https://youtu.be/kibNILjgORE
只要唔係ikea嗰種就已經覺得好得好型棍
幾塊木板 加把鋸 鑽下洞 就空間大改造

連木工都識
個個都咁多才多藝
我只係影下相 玩下鋼筆 打下機
想學金工同整皮 但啲材料工具好似唔平咁
結果一直未行動

絲打都有影相玩鋼筆

有玩下鋼筆呀 但字醜

木工
我成日係youtube見到啲人diy砌床 sofa 櫃 就好撚手痕好想試

我砌左茶几仔
床頭櫃仔

https://youtu.be/kibNILjgORE
只要唔係ikea嗰種就已經覺得好得好型棍
幾塊木板 加把鋸 鑽下洞 就空間大改造

連木工都識
個個都咁多才多藝
我只係影下相 玩下鋼筆 打下機
想學金工同整皮 但啲材料工具好似唔平咁
結果一直未行動

絲打都有影相玩鋼筆

有玩下鋼筆呀 但字醜

我想練行書但唔知點練

關咩事
嗚啊 講起就想抱住佢

好想練大隻

難過男仔練肌肉

我覺得170就高

16幾都唔矮

啲b唔高又mk都有女

咪就係 自問唔太差 點解會咁

佢高我3cm
對腳又長又直好好J

關咩事
嗚啊 講起就想抱住佢

好想練大隻

難過男仔練肌肉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞