[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

我都係抑鬱入面走番出黎 只可以講唔好放棄 真係會慢慢變好 唔好放棄自己 知唔知
有冇情人都好最緊要鍚住自己呀

抑鬱真係好辛苦
每日都好似游走世界邊緣
不過我明架啦
而家亦都穩定左好多(好似
多謝曬

絲打加油 呢度好多人支持你 吾使怕

題外話 絲打你推岡田奈?呢邊推北原

我都係抑鬱入面走番出黎 只可以講唔好放棄 真係會慢慢變好 唔好放棄自己 知唔知
有冇情人都好最緊要鍚住自己呀

抑鬱真係好辛苦
每日都好似游走世界邊緣
不過我明架啦
而家亦都穩定左好多(好似
多謝曬

絲打加油 呢度好多人支持你 使怕

題外話 絲打你推岡田奈?呢邊推北原

又手殘
子子瑜絲打個故其實幾好睇 雖然未必會有開花結果既一日 但希望你唔會因爲呢段感情重傷到一沉不起啦
sheshe post好似推得快左好多咁

見到隔離gay post開到69 就覺得好似要推多啲

快到撘唔到嗲

快到撘唔到嗲

身為廢老都睇唔切咁快

你鐘意既人 都幾衰下 周圍同人講
我覺得非異性戀既愛情 其實好難行
因為比較上同其他人不同 所以唔會全部人都會尊重 接受 甚至有啲人會厭惡
但你要知道呢件絕對唔係件錯事 或者羞恥之事
你鐘意女仔關佢地撚事
不過感情呢啲野好似學踩單車 怕跌 唔試
你永遠都學唔識 永遠都唔知道一路踩住單車 一路睇途上風景係一件幾咁美好既事
無論對象是直女 還是sheshe
Btw心情如果唔好 係會好似窩在家中 不想外岀
咁會惡性循環左 試下岀外走走
追星都好 起碼你算有個興趣
放膽去鐘意你想鐘意既人 做你想做既事
希望你早日找到幸福嚕

絲打中晒point
就算失望 不能絕望 要相信將來嘅你一定會遇到對的人 一定會好幸福
btw呢度好多人追女團 我以前幾中意BEG嘅abracadabra 甚至用過MV有一幕女女kiss做icon 原來變les係有跡可尋
唔知係咪中學嘅圈子太純 上到大學覺得好多人同事都好複雜
發生咗啲事 感覺自己好似俾人跣咗一穫

我中學都係on99咁過左
但我係最近一年先confirm 自己性取向
因為鐘意左個女神

因為鐘意左個女神

我都係最近一兩年因為中意咗個女仔先開始confuse
結果由super straight變咗做super gay
點算好 媽咪個朋友真係同咗我表白
但佢真係好認真好認真 我好亂阿

快到撘唔到嗲

身為廢老都睇唔切咁快

你個名好慘

因為鐘意左個女神

本身我以為我係對男女都冇性趣
點知一見到女神就
但佢已經消失左

唔撚係掛佢唔係有女朋友架咩

唔撚係掛佢唔係有女朋友架咩

你對佢有無咩先?

痴撚線
有女友仲搞fd個女?!

因為鐘意左個女神

本身我以為我係對男女都冇性趣
點知一見到女神就
但佢已經消失左

下個好快到

我同女友都有少少潔癖 商場廁所唔係太接受到
多數會喺對方屋企
試過佢家姐喺隔離床訓緊 我地喺度摷

認真玩

一個認真一個玩

哇呢句好精闢

我同女友都有少少潔癖 商場廁所唔係太接受到
多數會喺對方屋企
試過佢家姐喺隔離床訓緊 我地喺度摷

[member]
岩岩見到無人理我 以為呢啲問題太尖銳 唔講得

其實唔知係咪我地太奇怪

H&M更衣室都試過2次/ 中學殘廁/ 中學廁格/ 中學更衣室(夜晚黎,加上可以將個更衣室反鎖)
商場廁所好似集郵咁 去過好幾間
媽呀柒左

通常都係屋企,廁所試過摷但搞就唔敢
未去過時鐘,酒店感覺好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞