[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
有無人覺得近依幾年多左好多tb
真係總有一個係左近仲多過7-11

到底係咩潮流黎

d pure 去哂邊

pure好難知 表示自己都係pure

Pure+1
身邊都冇人知自己係sheshe咁濟
不過好少同佢地講仔依個話題 唔知佢地sense唔sense到呢

其實我可以話係bi 不過中意女仔多好多好多

成日覺得以我gaydar嘅功能應該唔係少pure只係我sense唔到…

到底係咩潮流黎

d pure 去哂邊

其實唔可以話係潮流
性別認同問題

我有兩個ex同我一齊果時都係b
但散左無耐就流番長髮變左直

到底係咩潮流黎

d pure 去哂邊

Pure+1
不過好少同佢地講仔依個話題 唔知佢地sense唔sense到呢

成日覺得以我gaydar嘅功能應該唔係少pure只係我sense唔到…

我個gaydar...404 not found
唔知絲打們幾歲呢 我成日諗仲係學生既話 同你一齊個個都未必終老 不知係咪平日ff得太多 希望搵到個岩既 就以後都一齊唔會分開 好傻既諗法

2X樓下
我讀緊書,佢做緊嘢
大家嘅階段好唔同,有時係有意見分歧
不過佢諗嘢仲細個過我
大家都好努力磨合係真嘅

唔知點解成日覺得d "姐姐“ 唔會中意 ”妹妹"

我同佢呢pair同其他唔同
佢個人係大過我,但諗嘢仲係細
我就個樣又老啲思想又老屎忽
佢成日好驚我唔鍾意佢

睇你講野會以為你2X

咁玩嘢法呀
點樣sense啲人係咪pure
我都好想sense下

到底係咩潮流黎

d pure 去哂邊

其實唔可以話係潮流
性別認同問題

咁我覺得性取向係模糊而且可變嘅
你都算創舉..連續兩個變直
完全拒絕同我接觸
見佢過得幾好大家好黎好去算
祝佢幸福

到底係咩潮流黎

d pure 去哂邊

其實唔可以話係潮流
性別認同問題

咁我覺得性取向係模糊而且可變嘅
你都算創舉..連續兩個變直

唔止變直,係直頭好似變左第二個人咁
第一個好似冇變直不過都變左g
有冇d potential pure既特徵大家係留意到既?
今朝搭車返學有個女仔係咁同我對望
我勁想知佢係咪she she

無 我識個d pure 都係btf識落 不過早前同一個小同相認左佢都係pure

到底係咩潮流黎

d pure 去哂邊

Pure+1

可能都係既 睇依個po就知好多pure
大家又開始活躍啦
完全拒絕同我接觸
見佢過得幾好大家好黎好去算
祝佢幸福

做得好絲打
你咁諗就啱。
再打擾佢只會覺得你煩。

講起男仔/被問有冇男朋友會扯開話題
Ig除左朋友之外多數follow囡囡
其實我都係描述緊自己嘅特徵 大家有咩補充

我都係咁
https://www.youtube.com/watch?v=NJxmRAsevDw
有冇人有睇過哩套微電影?
個TB社工好型

話說個女主同ex分手 搞到好大件事

咩事
尋日睇完經絲打介紹果套below her mouth
今日就生左粒眼瘡..
又痕又痛..咩料呀

我男明星都有follow同like既係冇咁多
但IG FB清一色同女仔fd岀街咁滯
a0 準備forever alone

係街比男仔聊問攞電話一定拒絕 身邊都無乜男仔frd

係街比男仔聊問攞電話一定拒絕 身邊都無乜男仔frd

一定係靚女
啲人話bu多sheshe係咪真

我識兩個

求介紹

我都係咁

狂睇les片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞