[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
到啲啲非直既女仔邊度有

Hi,你叫緊我呀?
到啲啲非直既女仔邊度有

Hi,你叫緊我呀?

呢度好多
新post 留名。
黎緊同女朋友去旅行鳥,好期待 雖然去個度佢好似唔係好鍾意...
到啲啲非直既女仔邊度有

Hi,你叫緊我呀?

呢度好多

毒j 唔敢上網識朋友
只係敢上黎呻下
啲留言都成日無人理
有自閉傾向既人其實真係好難係社會做人
到啲啲非直既女仔邊度有

Hi,你叫緊我呀?

呢度好多

毒j 唔敢上網識朋友
只係敢上黎呻下
啲留言都成日無人理

自閉傾向揮手
到啲啲非直既女仔邊度有

Hi,你叫緊我呀?

呢度好多

毒j 唔敢上網識朋友
只係敢上黎呻下
啲留言都成日無人理

自閉傾向揮手

一樣 近幾年先開始咁樣 以前唔係咁
LM
其實大家係咪唔suppose想開番個wts group之類既野
其實大家係咪唔suppose想開番個wts group之類既野

開左呢度就冇人講野啦 有咩係度講都一樣啫
係咪sheshe真係睇唔出 我得基friend les一個都冇 想講下都難
到啲啲非直既女仔邊度有

Hi,你叫緊我呀?

呢度好多

毒j 唔敢上網識朋友
只係敢上黎呻下
啲留言都成日無人理

自閉傾向揮手

個女仔肯定放緊假,但佢好似下月尾last day
唉屌
(公司冇人果陣偷睇佢月曆)
係咪sheshe真係睇唔出 我得基friend les一個都冇 想講下都難

身邊有幾個les fd 開頭識個時會懷疑但都吾係好知係咪 估估下 係去到熟左問或者吾覺意講開先知
個女仔肯定放緊假,但佢好似下月尾last day
唉屌
(公司冇人果陣偷睇佢月曆)

仲要見到佢mark左下個月勁多日leave
有無絲打會抗拒bi 成日好驚佢會同返男人一齊 我有個sheshe frd成日都因為咁好擔心

agger本身d post都已經推得慢
sheshe現實定網上都係被動既人多
有無絲打會抗拒bi 成日好驚佢會同返男人一齊 我有個sheshe frd成日都因為咁好擔心

可能畀人帽過,更加敏感
我認我係對男性有啲性別上嘅歧見
不過而家女朋友都係bi,
未一齊前話過打死都唔想同bi一齊
佢而家成日抽鳩我水笑鳩我
個性外熱內冷
真係仲衰過內向
成日都比人話冷血
對生保人鳩吹都得 但其實我唔係咁鐘意講野
真正既自已同戴既面具係完全相反
真係好攰

夠愛既話唔會係問題 就算係les既一樣可以因為第個女仔有米d同佢生活易d而離開你
因為認為異性戀=有將來就分手既女仔 都唔值得我留戀

不過性既話就始終會prefer偏向les多d既女仔 唔知點解知對方對男有性趣呢樣野已經有d turn off
個性外熱內冷
真係仲衰過內向
成日都比人話冷血
對生保人鳩吹都得 但其實我唔係咁鐘意講野
真正既自已同戴既面具係完全相反
真係好攰

同你相反 外冷內熱 成日比人話cool

夠愛既話唔會係問題 就算係les既一樣可以因為第個女仔有米d同佢生活易d而離開你
因為認為異性戀=有將來就分手既女仔 都唔值得我留戀

不過性既話就始終會prefer偏向les多d既女仔 唔知點解知對方對男有性趣呢樣野已經有d turn off

完全明點解會turn off 可能本身自己對男性個到有些少反感

去我以前公司做 閒閒地有10幾20個
好多les.gay都至少有一個
而家公司有好多gay.我做fashion retailing.全間公司嘅vm仔仔都係gay

去我以前公司做 閒閒地有10幾20個
好多les.gay都至少有一個
而家公司有好多gay.我做fashion retailing.全間公司嘅vm仔仔都係gay

同埋有關文化圈既行業就大把 一黎d人已經assume你有可能係lgbt

agger本身d post都已經推得慢
sheshe現實定網上都係被動既人多

真係好慢 慢過隔離gay post好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞