[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike

普通同事add唔add都冇所謂啦
依家係你有興趣嘅人喎

係既
我成日覺得未必人人都對fb比人add冇所謂

之前Radioactive絲打問佢會唔會resign左
雖然我肯定果陣佢冇走到
但心入面都有個感覺係唔通佢真係resign清緊AL+補假? 屌點知真係
本身仲諗住可以慢慢黎等機會
聽日要chok下班八掛同事先, 冇奶由佢resign左會冇人講
佢阿head同另一個teammate又係就黎last day都勁多人講

可能人地鐘意低調
Any肥,最後機會呀!!!!!
今日同中同食飯
比佢問我幾時有男朋友
唔想答佢

佢知我係bi偏女仔,但永遠都好似當我講笑咁

你個名

今日同中同食飯
比佢問我幾時有男朋友
唔想答佢

佢知我係bi偏女仔,但永遠都好似當我講笑咁

你個名

你又失眠?
已知新同事好似係les
唔小心起左佢底 係同個b一齊緊
我將呢件事同左佢講(係啊我前日終於忍唔住搵番佢
佢話 咩樣
我話 你咁既樣
佢話 真係咩 我要睇
我話 做咩 你擔心你女神個位比人搶左?(佢係我做野果到公認最靚既)
佢話 你覺得呢
我話 駁唔到 因為無人可以取代到你 但其他同事可能唔係咁諗架嘛
佢話 其他人都唔係重點
我話 咁咩先係重點
佢話 你

知你最特別最靚最吸引我
已知新同事好似係les
佢話 咩樣
我話 你咁既樣
佢話 真係咩 我要睇
我話 做咩 你擔心你女神個位比人搶左?(佢係我做野果到公認最靚既)
佢話 你覺得呢
我話 駁唔到 因為無人可以取代到你 但其他同事可能唔係咁諗架嘛
佢話 其他人都唔係重點
我話 咁咩先係重點
佢話 你

知你最特別最靚最吸引我

呢個loop係endless㗎喎絲打
佢玩都玩到呢個境界,
你自認你都玩得起嘅咪繼續落去
如果唔得嘅就好抽身喇
已知新同事好似係les
佢話 咩樣
我話 你咁既樣
佢話 真係咩 我要睇
佢話 你覺得呢
佢話 其他人都唔係重點
我話 咁咩先係重點
佢話 你

知你最特別最靚最吸引我

佢玩都玩到呢個境界,
如果唔得嘅就好抽身喇

係呀如果唔係到時你會重傷
已知新同事好似係les
佢話 咩樣
我話 你咁既樣
佢話 真係咩 我要睇
佢話 你覺得呢
佢話 其他人都唔係重點
我話 咁咩先係重點
佢話 你

知你最特別最靚最吸引我

佢玩都玩到呢個境界,
如果唔得嘅就好抽身喇

係呀如果唔係到時你會重傷

好同意 試過都係差唔多情況
係咪sheshe真係睇唔出 我得基friend les一個都冇 想講下都難

身邊有幾個les fd 開頭識個時會懷疑但都吾係好知係咪 估估下 係去到熟左問或者吾覺意講開先知

我一路都男女校 剩係知我表妹都係 但人地中學已經有拖拍 其實女仔friend都唔係
係咪sheshe真係睇唔出 我得基friend les一個都冇 想講下都難

唔講人地睇唔出我係 睇我個樣 d男性全部唔會諗到我係

屌 我都係

話說有日同事無啦啦問我:你遲d 搬應該係同男朋友住而唔係...
我即刻心虛,唔通俾人睇穿左
嚇到一額汗
點知佢跟住話:而唔係老公啦呵

老公 有時比d直既覺得自己好直都唔知係好定壞

好事黎既,職場上唔駛咁多是非先
公司唔大得廿幾人,應該無人知我係les
但要成日習慣下用"男朋友"對外稱呼自己partner, 好有難度 一錯口就中伏

我都係
平時成日同friend吹開水都會講「我女朋友XXX」
突然間要轉口畀過另一個稱呼真為好煩,
不過我又唔會講「男朋友」,我頂唔順
有時同返工返學啲人講起唔係同屋企人住,
又唯有講話同朋友住 好撚煩

我唔知點解公司d 人已經assume 我拍緊拖
有次我阿姐直接問我:你男朋友做邊行架
我當堂打左個突

有時睇得出
有啲人好精,見你大時大節會早走有嘢做,
又會chok吓你「咦,你約咗人呀」
嗰吓真係會呆一呆,
心諗咁都畀人發現有拖拍

啲同事多數都assume人哋有拖拍
成日突然會有人問你同男朋友多數去邊拍拖
但我係單身
不過我有拖拍嗰時多數叫自己嗰個做另一半 所以冇事

試過淨係講另一半 都俾朋友問我係咪sheshe

屌 我都係

我就中性,但都係好難同人講,
暫時都係得best fd知

屌 我都係

但有時喺其他人面前想講下女都要忍住忍住好辛苦

屌 我都係

我都係中性 完全唔明點解朋友會唔知 定其實可能知只係唔督爆我

屌 我都係

我都係中性 完全唔明點解朋友會唔知 定其實可能知只係唔督爆我

但當初我同我best fd講佢話佢冇諗過我係

屌 我都係

其實呢啲「冇諗過你係」同埋「你個樣唔似」真係唔知點react 根本就stereotype左

屌 我都係

其實呢啲「冇諗過你係」同埋「你個樣唔似」真係唔知點react 根本就stereotype左

但既然呃到人我暫時都係想呃落去
少啲野煩

屌 我都係

少啲野煩

Gaydar完全壞撚左 我依家有gay friend我本身真係完全唔知係佢同我講先知但我其他friend竟然係一早睇得出

屌 我都係

少啲野煩

同感
其實係好普通嘅事、所以唔會特別去講。

身邊有幾個les fd 開頭識個時會懷疑但都吾係好知係咪 估估下 係去到熟左問或者吾覺意講開先知

我一路都男女校 剩係知我表妹都係 但人地中學已經有拖拍 其實女仔friend都唔係

我都係男女校 但啲les fd係追星識翻泥 宜家個個都拍緊拖 日日放閃同我講 我就自己一個

屌 我都係

少啲野煩

同感
其實係好普通嘅事、所以唔會特別去講。

唔會特別去講 不過如果遇到啱既時機都唔抗拒講既
好羨慕你地真實世界有同道人
雖然全世界(中學老師 大學老師 老細同事 屋企人 朋友)都知我sheshe,但

我都係男女校 但啲les fd係追星識翻泥 宜家個個都拍緊拖 日日放閃同我講 我就自己一個

追咩星識嫁
好羨慕你地真實世界有同道人
雖然全世界(中學老師 大學老師 老細同事 屋企人 朋友)都知我sheshe,但

咁仲好啦 屋企人個關過左就咩都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞