[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
已經對佢好似朋友咁
可能一開始其實只係錯覺?
不過有時候會喺到諗
如果我有個好似佢咁既女朋友就好啦

你的名字
嗚呀點解佢成日要topic kill我

有咩進展
好奇一問,耶撚同直女有幾大關係?
係咪都要視乎有幾耶

識啲sheshe個個禮拜返church
咪又係攣過蚊香

係大少少機會直同乖嘅 但係完全唔可以做指標

有咩進展

佢話有event,到時如果要人會email 我地,
我話我都想join呀不過我到時去左旅行,
佢就咁oh nice!左我就算
係咪都要視乎有幾耶

咪又係攣過蚊香

我現有朋友圈子冇sheshe,對上一個已經係幾年前
真心完全唔知
唔知係自己gaydar差定點
發現好多pure真係好難睇得出 無論look定行為都係

見過ig女神、OL、典型bba系女仔、真假abc、pole dance港女、成身黑塗紅唇既型女、生活態度中女..etc
唔知係自己gaydar差定點
發現好多pure真係好難睇得出 無論look定行為都係

見過ig女神、OL、典型bba系女仔、真假abc、pole dance港女、成身黑塗紅唇既型女、生活態度中女..etc

係真係好難分
留名
係咪都要視乎有幾耶

咪又係攣過蚊香

真心完全唔知

我都有識應該係sheshe嘅教徒。
九成九係..因為我gaydar響爆左
好睇佢個人諗法同埋返果間教會係開明定獨裁
有聽過講法係世人都係罪人..同性戀只係其中一種..神會寬恕。
不過好多同性戀唔會信教都係真
畢竟同教義有衝突
一陣返著間好似明光社咁你就
成班中意論斷人嘅控制狂。靠剝削他人維生嘅偽善者

發現你中意果個係基督徒
係咪都要視乎有幾耶

咪又係攣過蚊香

真心完全唔知

有聽過講法係世人都係罪人..同性戀只係其中一種..神會寬恕。
畢竟同教義有衝突

發現你中意果個係基督徒

我都識個耶話自己好虔誠但同時又好open咁come out,
我估同一個教對一件事都有好多唔同取向
當然同時有好多自稱耶未結婚已經係咁啪啪啪啦
係咪都要視乎有幾耶

拗攣我嗰個ex係耶撚 點睇
係咪都要視乎有幾耶

我個ex都係耶撚
但佢話佢成日好 struggle
想返教會又唔想俾人煩 同唔想啲教徒問佢屋企人佢發生咩事
因為佢係tb
係咪都要視乎有幾耶

我個ex都係耶撚
因為佢係tb

Ex都係耶撩x2 不過係g
追緊佢果陣有講過如果我係男仔就好
不過最尾都係一齊左
係咪都要視乎有幾耶

我個ex都係耶撚
因為佢係tb

Ex都係耶撩x2 不過係g
追緊佢果陣有講過如果我係男仔就好
不過最尾都係一齊左

人生贏家
係咪都要視乎有幾耶

咪又係攣過蚊香

真心完全唔知

畢竟同教義有衝突

發現你中意果個係基督徒

其實真的視乎個人性格...
我的好朋友是基督徒,我當年第一次拍拖,好開心的把女朋友介紹給她,但原來她一直接受不了...結果患了抑鬱...最後突然消失了...

利申:我曾經是基督徒。
琴日無啦啦發夢同而家番學比較熟既女仔一齊左
個感覺好奇怪
嗚呀個event有個thank you party...
可以見到佢但我又怕老尷因為同其他人都唔熟
去唔去好

發現你中意果個係基督徒

見到佢台面有耶教月曆
前日返新工比男上司聊 好煩啊
去唔去好

去唔去好

前日返新工比男上司聊 好煩啊

點撩法
到啲啲非直既女仔邊度有
到啲啲非直既女仔邊度有

得呢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞