[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
好想問下呢度有冇人到咗談婚論嫁嘅地步?
或者有冇已經同另一半結咗婚?

我宜家都有開始諗緊同女朋友求婚 好想搵人交流下

恭喜定你地先 之前frd 個frd係外國結左婚
利申:唉 一世A0
有冇d potential pure既特徵大家係留意到既?

無 我識個d pure 都係btf識落 不過早前同一個小同相認左佢都係pure

我早前都同個無聯絡嘅小學同學相認咗喎唔通係你?

難道係你
現實中識到pure既機會係咪接近0......
係網上識左個女仔一排
最近見左第一次面
過程有講有笑 幾好feel
之後想再約佢既時候
佢話成個星期都好忙
未答到我幾時得閒住
仲話遲啲先話我知幾時先得

咁我同佢係咪玩完喇
呢排佢成日on都唔覆我
仲要晚晚有人約佢食飯

利申: pure

呢度咁多 約到出黎咪識到

我有follow佢地 好似係女既中意左第二個?我都唔知

好似係個女同另一個tb上左床
散左之後女既就瘋狂係ig po sad 野
Ex又係咁鬧返個女既
好多花生食

其實有時覺得拍到咁高調真係好咩

我都覺 一散左就好似搞到好大獲咁

佢地仲好似拍咗套微電影4月話上YouTube
宜家散咗唔知會點

散左應該多數唔po架啦,浪費晒其他人啲心血
見親内心都會咒拍拖高調果啲柒頭快啲散
都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
本身仲幾期待4月個套微電影 見拍得幾有心機
咁咪哂曬首歌

吓?佢地本身現實中係情侶黎架?

最近上btf識左個幾心動既女仔
但佢好似player黎;0)
真係想講句做tb著數好多
起碼明買明賣話比人知:我les

好似係個女同另一個tb上左床
散左之後女既就瘋狂係ig po sad 野
Ex又係咁鬧返個女既
好多花生食

宜家散咗唔知會點

都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
咁咪哂曬首歌

知佢地既野 條女都幾博上位lol

係街比男仔聊問攞電話一定拒絕 身邊都無乜男仔frd

冇乜男仔frd 加個一比你
groupmate永遠都清一色全女班
ig相更加係成大班人合照先有男
pure會唔會通常手機wallpaper都係女
利申自己係

wallpaper, whatsapp, lock screen 全部都係女 利申:好中意model 呀

我以為講緊我
有一次上課 碌緊twitter嘅韓女團
啲男同學經過話又睇女呀
我個下唔識俾反應 um...係呀

d 男仔進化同我討論女仔

我同我啲男仔fd已經係
佢地見到有靚女會叫埋我一齊睇

以為我出post

啲男仔會比埋bam圖我睇 咁係好事定壞事好似當咗我係男仔咁
但係發覺女仔同男仔啲審美觀好唔同 啲男仔係勁中意大波絲襪

宜家散咗唔知會點

都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
咁咪哂曬首歌

磨牙

宜家散咗唔知會點

都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
咁咪哂曬首歌

磨牙

宜家散咗唔知會點

都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
咁咪哂曬首歌

磨牙

都唔明有咩好曬

睇佢地ig好多花生食
咁咪哂曬首歌

磨牙

睇佢地ig好多花生食
咁咪哂曬首歌

磨牙

好想問下呢度有冇人到咗談婚論嫁嘅地步?
或者有冇已經同另一半結咗婚?

我宜家都有開始諗緊同女朋友求婚 好想搵人交流下

成日ff拍到第五年搬出嚟同居 第七年求婚

磨牙

磨牙

磨牙

係街比男仔聊問攞電話一定拒絕 身邊都無乜男仔frd

冇乜男仔frd 加個一比你
groupmate永遠都清一色全女班
ig相更加係成大班人合照先有男
pure會唔會通常手機wallpaper都係女
利申自己係

wallpaper, whatsapp, lock screen 全部都係女 利申:好中意model 呀

我以為講緊我
有一次上課 碌緊twitter嘅韓女團
啲男同學經過話又睇女呀
我個下唔識俾反應 um...係呀

d 男仔進化同我討論女仔

睇kpop好正常姐...依家香港韓流咁勁
我係睇日本idol果啲 成日俾人笑毒

日本有咩錯 明明好正
利伸對泡菜零性趣

+1

磨牙

終於打完份paper
終於追翻啲po

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞