[sheshe]珍惜生命遠離直女之討論區(5)

1001 回覆
50 Like 6 Dislike
係咪sheshe真係睇唔出 我得基friend les一個都冇 想講下都難

身邊有幾個les fd 開頭識個時會懷疑但都吾係好知係咪 估估下 係去到熟左問或者吾覺意講開先知

我一路都男女校 剩係知我表妹都係 但人地中學已經有拖拍 其實女仔friend都唔係

我都係男女校 但啲les fd係追星識翻泥 宜家個個都拍緊拖 日日放閃同我講 我就自己一個

追咩星識嫁

追韓女團個啲 有幾團特別易中啲女飯係les
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…
發夢佢出farewell email話有散水餅但仲係冇現身係公司
係咪sheshe真係睇唔出 我得基friend les一個都冇 想講下都難

身邊有幾個les fd 開頭識個時會懷疑但都吾係好知係咪 估估下 係去到熟左問或者吾覺意講開先知

我一路都男女校 剩係知我表妹都係 但人地中學已經有拖拍 其實女仔friend都唔係

我都係男女校 但啲les fd係追星識翻泥 宜家個個都拍緊拖 日日放閃同我講 我就自己一個

追咩星識嫁

我都係追女團 但識嘅都係男飯
mamamoo? snsd?

唔講人地睇唔出我係 睇我個樣 d男性全部唔會諗到我係

屌 我都係

我都係

屌 我都係

我就中性,但都係好難同人講,
暫時都係得best fd知

但有時喺其他人面前想講下女都要忍住忍住好辛苦

我都係中性 完全唔明點解朋友會唔知 定其實可能知只係唔督爆我

但當初我同我best fd講佢話佢冇諗過我係

其實呢啲「冇諗過你係」同埋「你個樣唔似」真係唔知點react 根本就stereotype左

但既然呃到人我暫時都係想呃落去
少啲野煩

同感
其實係好普通嘅事、所以唔會特別去講。

唔會特別去講 不過如果遇到啱既時機都唔抗拒講既

試過有朋友有一日無啦啦屎忽痕問我係唔係
我答左唔係
因為我知道佢哩D 8婆性格會覺得好shock然後爆到全世界都知
所以都係不了
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…

唔準er..快d講

追咩星識嫁

我個時中最多個團係AS 個陣wtsapp gp嘅女飯入面有差吾多一半都係les
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…

唔準er..快d講

前日返新工比男上司聊 好煩啊

點撩法

第一日返工就無啦啦叫我入佢房一齊hea睇youtube呀 又問我fb ig果啲呀
從來無人覺得我係les

追咩星識嫁

我個時中最多個團係AS 個陣wtsapp gp嘅女飯入面有差吾多一半都係les

點解我追星個陣識唔到

追咩星識嫁

點解我追星個陣識唔到

追得太明顯好似真係會比人sense到
其實我係超中意周子瑜 我個名
佢對於我咁著迷於一個女星都曾經懷疑過

追咩星識嫁

點解我追星個陣識唔到

追得太明顯好似真係會比人sense到
其實我係超中意周子瑜 我個名
佢對於我咁著迷於一個女星都曾經懷疑過

果陣HKTV導火個post有好多
屌,我終於頂唔順高登既寂寞過左黎
有冇掛住我
有冇掛住我

離巢轉場啦
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…

唔準er..快d講

咪喪傾計好啱feel食飯睇戲管接管送瘋狂打茄輪囉

我有d 後悔點解自己咁遲先鍾意女人
前日返新工比男上司聊 好煩啊

點撩法

第一日返工就無啦啦叫我入佢房一齊hea睇youtube呀 又問我fb ig果啲呀
從來無人覺得我係les

嘩.佢幾多歲?
咁你有無俾佢?
小心喎..你上司好怪
完全唔係知唔知你係les嘅問題..
點會叫個下屬入房咁
有冇掛住我

隔離登仲有冇sheshe post
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…

唔準er..快d講

去唔去馬
er… 我終於唔洗發夢
唔知點解有個tb 追我
然後… er…

唔準er..快d講

救命..我食緊飯..笑到噴左
頂你個肺
瘋狂打茄輪

係咪你之前屍變果個?

追咩星識嫁

點解我追星個陣識唔到

我覺得好睇咩團 有啲個比例真係好多
個時識左三四個
有冇掛住我

隔離登仲有冇sheshe post

冇左好耐
好陌生 全部人名都冇印象既
想問下大家現實中有咩興趣嗜好?
又同女朋友冷戰。。。
sheshe有一個缺點,就係另一半同女友人過從甚密都無立場出聲。。。
姊妹嘛,閏密嘛,親密D都好正常啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞