2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果mt gt全部無offer大家會點??
恆隆offer已出 好似係
如果mt gt全部無offer大家會點??

可以點
收到上商
有冇人收到ocbc AC?

ocbc有無話幾時出AC

果陣話等2星期
有冇人收到海通gp in?

求問+1

上星期六先筆試,邊有咁快

我2 月中筆試

收到
Dairy farm (mannings) 係咪出曬offer?

Dairy farm (wellcome) 有冇人收到下round invitation?

下round 係咪見CEO 同 HR director?

聽聞好似係電話派佐offer 巴打點解你要見CEO?

一匹布咁長 總之係我口多多 所以佢地想見下我

巴打咩stream [size=3] 有冇人知finance 出左未

收完電話成個星期都未有email
好怕食炸糊

絲打加telegram傾吓

@a2882j
真mt 所剩無幾,得返偽mt
兩個offer
Big 4 Advisory 同恆隆MT 點比?
人工差成10k
但恆隆有冇Big 4升咁多?
有冇人收到美心mt interview?

其實美心個 mt

其實人地都唔係叫自己做my 而事實都唔係mt

mt

叫咩

Operational trainee 好似係
兩個offer
人工差成10k

Big 4 邊間先
兩個offer
人工差成10k

緊係恆隆... Big4 1200人
地產MT 加埋都唔知有無100人
Kerry logistics 出左first in
有無人有報
兩個offer
人工差成10k

想問下 hang lung ac 要做d咩?
兩個offer
人工差成10k

梗係老虎蟹都mt啦 何必同自己同錢過唔去

Dairy farm (wellcome) 有冇人收到下round invitation?

下round 係咪見CEO 同 HR director?

聽聞好似係電話派佐offer 巴打點解你要見CEO?

一匹布咁長 總之係我口多多 所以佢地想見下我

巴打咩stream [size=3] 有冇人知finance 出左未

收完電話成個星期都未有email
好怕食炸糊

絲打加telegram傾吓

@a2882j

我冇telegram
兩個offer
人工差成10k

你幾時in 恒隆final?
兩個offer
人工差成10k

梗係老虎蟹都mt啦 何必同自己同錢過唔去

所以問未來邊個升得快d
點會同錢作對
有無人ccb mt/branch mt消息

我無
兩個offer
人工差成10k

講緊advisory喎
恆隆offer已出 好似係

你幾時panel in?
兩個offer
人工差成10k

你幾時in 恒隆final?

同問
兩個offer
人工差成10k

講緊advisory喎

緊係big 4啦
有無人知kmb幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞