2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌 好撚驚搵唔到工

我都係

屌我都係

大直路啦 加油
屌 好撚驚搵唔到工

我都係

屌我都係

You are not alone
有冇人報左嘉士伯

有消息未

有冇人有Dfs消息?

又係我 報左未有

15號最後機會 之後聽過佢recruitment talk
有冇人報左嘉士伯

有消息未

我之前搵唔到邊度有得報
屌 好撚驚搵唔到工

我都係

屌我都係

有同學話琴晚收到disney graduate program既interview invitation email
但係我都係冇

你報左hr?

係呀

Disney second round in 好少人

幾少?
有冇人有Dfs消息?

又係我 報左未有

15號最後機會 之後聽過佢recruitment talk

既係15號前收唔到通知就gg?
有冇人有OCBC offer?
幫朋友問...HKMA MT 出咗offer未
屌 好撚驚搵唔到工

我都係

屌我都係

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

佢分bitch出 可能遲啲先收到
利申 問過

Batch

如果今日收唔到就應該冇啦喎
下星期二written test

岩岩收到
3個鐘 包written test, briefing, tour

written係咩形式

She no say

我上年攞過hactl mt offer, 佢written test 有MC 同埋作文
有冇人報左嘉士伯

有消息未

我之前搵唔到邊度有得報

我都搵唔到
有冇人最近報左Big4 (IT)
知唔知幾時Next Round#

big4 呢d時間唔係已經過晒recruitment process?

big4 呢d時間唔係已經過晒recruitment process?

Nono it audit前排有interview, 但我冇去

你幾時in? 有咁快咩?我上星期尾先in

btw 究竟有冇人知ocbc 做唔做得過?

有offer先諗做唔做得過 驚連ocbc都無offer

ching apply 邊個stream?
有冇人知今年Dairy Farm 幾錢人工?

巴打收到email未

commercial / corporate

巴打收到email未

commercial / corporate

巴打收到email未

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞