2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有同學話琴晚收到disney graduate program既interview invitation email
但係我都係冇
channels剛剛打左電話黎 ,通知有final in,巴打注意聽電話

恭喜巴打

知唔知 channels GT 有幾多錢人工?
channels剛剛打左電話黎 ,通知有final in,巴打注意聽電話

恭喜巴打

知唔知 channels GT 有幾多錢人工?

有冇人知今年Dairy Farm 幾錢人工?

巴打收到email未

Hkjc有冇人今日仲收到customer and marketing 定已完
有無巴打知 hactl mt first interview係咪 written test? 考啲咩大約?

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

佢分bitch出 可能遲啲先收到
利申 問過

Batch

如果今日收唔到就應該冇啦喎
下星期二written test

Hactl幾錢個月?
有無巴打知 hactl mt first interview係咪 written test? 考啲咩大約?

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

利申 問過

Batch

Hactl幾錢個月?

聽講舊年16000

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

利申 問過

Batch

Hactl幾錢個月?

聽講舊年16000

diu我冇收到通知嘅

利申 問過

Batch

Hactl幾錢個月?

聽講舊年16000

diu我冇收到通知嘅

利申 問過

Batch

Hactl幾錢個月?

聽講舊年16000

上年15000
有無人做過/做完HK mobile個網上test?
想問係唔係mc? 定有esaay?
有無人做過/做完HK mobile個網上test?
想問係唔係mc? 定有essay?

朋友都收到 2966字頭 大家留意

no call

會唔會係跟姓的英文字頭
有冇人報左嘉士伯
講人工用加密啦

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

利申 問過

Batch

岩岩收到
3個鐘 包written test, briefing, tour

佢會有下一個batch既written test 前日問過

屌 即係海外人士又無份
有冇人報左嘉士伯

Cushman & Wakefield 有冇人報左?

有興趣 個program 叫咩名?淨係見佢請manager

有興趣 個program 叫咩名?淨係見佢請manager

GT之前in左喇
等緊消息
amore pacific final in已出
amore pacific final in已出

你收到?幾時通知架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞