2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

巴打之後有無後續in?

其實好想海馬公園請 不過而家仲未有消息
Crystal照去見 當六合彩劃多條飛咁解

巴打你之前in 係中文定英文in?

唔該巴打
仆街鳥普通話好廢 同埋想問first in係一對一?

巴打之後有無後續in?

其實好想海馬公園請 不過而家仲未有消息
Crystal照去見 當六合彩劃多條飛咁解

巴打你之前in 係中文定英文in?

唔該巴打
仆街鳥普通話好廢 同埋想問first in係一對一?

有冇巴打收到crystal group interview

Hello

知唔知形式

我亂打亂撞咋 唔知考咩

你哋諗住長駐大陸咩

有頭髮邊個想做幟哥啊巴打
我對海馬公園有興趣多啲

講真為咗起薪高啲但係以後都要喺蚛蟈做野未必個個都受
有冇報左Crystal group Production associate 既巴打收到電話 比我死左條心
有無人收到jardine one solution (jos) 下星期interview

本身apply managed service 但係phonein完佢叫我轉project service
下星期in
你呢?

加油巴打 打去問下?

it下星期in啦
有冇巴打收到crystal group interview

Hello

知唔知形式

我亂打亂撞咋 唔知考咩

你哋諗住長駐大陸咩

有頭髮邊個想做幟哥啊巴打
我對海馬公園有興趣多啲

講真為咗起薪高啲但係以後都要喺蚛蟈做野未必個個都受

有得揀真係揀份唔洗長駐大陸既工
真係好似巴打咁講當劃多張六合彩飛
有冇人知ocbc young banker programme 前景係點

In左final la,
唔知請多唔多人

which division?

Com

hr 話4月中至尾派offer + 簽約
有冇人知ocbc young banker programme 前景係點

唔知請多唔多人

Com

有無人收到jardine one solution (jos) 下星期interview

本身apply managed service 但係phonein完佢叫我轉project service
下星期in
你呢?

加油巴打 打去問下?

it下星期in啦

巴打都係下星期in?
有冇報左Crystal group Production associate 既巴打收到電話 比我死左條心

今朝收到,但我有offer所以唔去了,可能會讓左比你,加油

唔記得左自己報咩stream
一陣比佢問點算

唉 姐係如果聽日都冇電話就可以正式代表皮已收
有冇人group in左tal?洗唔洗講蝗話?

巴打,TAL 打左畀你去interview?
3月16 in ncb既有冇收到電話
CRYSTAL又冇份 又收左皮

Me too 都唔知點解咁都冇份,明明佢份application form都冇乜野填

可能唔係三大就收皮

我唔係三大有獲邀請 不要灰心

Me too 非三大 有interview
有咁多個category 可能分批in

介唔介意講下你地報左邊個category啊?

上衣果邊

有冇報business associate又收到interview email

Me ah but i will withdraw my application
應該仲有機既
有冇人group in左tal?洗唔洗講蝗話?

巴打,TAL 打左畀你去interview?

yes,上星期打左,聽日in

唔知請多唔多人

Com

問左咩

唔知請多唔多人

Com

問左咩

唔知請多唔多人

Com

問左咩

有冇人有tvb executive trainee消息啊

巴打都有報? 我三月頭報 到依家都未有消息
Crystal Group 有冇都罷
要做五日半 星期六中午有專車送你返黎香港
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

business associate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞