2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
仲有冇咩mt未dead
馬會個ac原來成3個半鐘 知唔知咩玩法?

我都想问,听日去

屌你老母

???

我都想问,听日去

屌你老母

屌你老母請我啦!

我都想问,听日去

屌你老母返大陸啦
條link仲未入得返
聽日in dhl,written test係咪寫中英文各一篇

同問 不過我驚group discussion多d
聽日in dhl,written test係咪寫中英文各一篇

in完,30分鐘一中一英,gp in輕鬆,但剩勁多時間
其實ocbc呢間bank點

收到ac未??

Yes

幾時收到😭

上星期

我individual in 個時自我感覺良好

Same 覺得written test寫得幾好
其實ocbc呢間bank點

收到ac未??

Yes

幾時收到😭

上星期

我individual in 個時自我感覺良好

Same 覺得written test寫得幾好

希望係佢分batch🤗
有冇人知海通gp 係點

我都想問 如果佢問techincal野可以唔去😂

屌啦, written 問hk 兩個新成立fintech office 既role 睇到題目唯有認自己太撚廢

唔係有得二選一揀題易d既做咩 定係我記錯

有冇人做左可以分享下
唔想去柒

用中定英討論
有無人收到ccb branch mt?

我未收到

有fd收到

first interview定 second
有冇人知道V Land既MT如何?
有fd收到offer,但係唔知accept定reject好
個excel 有冇人backup左

我未收到

有fd收到

琴日收到second

我未收到

有fd收到

琴日收到second

唉屌,又一份收左皮
有冇人收到apple store leadership program interview?? 未process過

我都想问,听日去

結果如何 知咩玩法未 可唔可以分享下
上商gp discussion係廣東話 有冇巴絲知內容大約係點?

in完,30分鐘一中一英,gp in輕鬆,但剩勁多時間

三十分鐘做晒兩份???
group in要互片or what? 係咪巴打你好彩 遇到d幫得手嘅對手?

我都想问,听日去

屌你老母

???

死撚返大陸啦問問問
lm
loreal 出左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞