2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
dahsing bank AC released

幾時既事

今朝

屌first in 完仲覺得感覺良好

我first in 77地
無帶筆 普通話又勁爛 唔多識佢個division..
有時睇彩數

巴打 佢係打電話定email?

email 12點左右

幾時既事

今朝

有時睇彩數

email 12點左右

Mola mola

幾時既事

今朝

有時睇彩數

email 12點左右

巴打上次係幾時in?
想問下 恒生 CMB MT 好定唔好?
想問下有冇去左ncb assessment section既巴絲?我想知個流程大概係點?

同埋想知上個post巴打講present1分鐘係關於d咩?

無得prep 考急才

我想問大概個流程係點?

咪有巴打答左你

想知有冇gp in

幾時既事

今朝

屌first in 完仲學得感覺良好

我都自我感覺良好lol
唔知會唔會分batch

係分batch
可能有d batch未出
MTR是否派囇offer?

yes

幾時既事

今朝

我都自我感覺良好lol
唔知會唔會分batch

係分batch

around幾時ac?
有無人海通group assessment

好 兩年後>40k

幾時既事

今朝

我都自我感覺良好lol
唔知會唔會分batch

係分batch

around幾時ac?

四月頭

好 兩年後>40k

係完program後(三年後) 40k
好唔好就睇你介唔介意做rm 同跑數

好 兩年後>40k

跑數個amount要幾大? 同埋之後升職/ 人工係咪會完全depend on 我搵幾多數?
麻煩哂巴打

好 兩年後>40k

你岩
收到DBS GA offer既巴絲可唔可以交換 LINE WECHAT或TELEGRAM, 有野想問
收到DBS GA offer既巴絲可唔可以交換 LINE WECHAT或TELEGRAM, 有野想問

你收到嗱?

你收到嗱?

上星期四8點幾收到電話 但之後就無哂消息 又打唔番俾佢 你收唔收到?

係AC咩? 唔係group in咋咩?

你收到嗱?

上星期四8點幾收到電話 但之後就無哂消息 又打唔番俾佢 你收唔收到?

無呀,我都係做左credit check
請問有無人下星期hktdc first in想吹下水
請問有無人下星期hktdc first in想吹下水

聽講好似有人24in

利申:下星期in
其實d 人真係好勁,好容易有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞