2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
兩個offer
Big 4 Advisory 同恆隆MT 點比?
人工差成10k
但恆隆有冇Big 4升咁多?

你幾時in 恒隆final?

同問

想問下恒隆ac 做d咩🙌🙌
Kmb Mt 有無消息?

冇人有消息咁驚

冇人有消息咁驚

你都等緊巴?

冇人有消息咁驚

你都等緊巴?

禮拜一問過kmb hr,佢回覆manager仲review緊,未出result。

冇人有消息咁驚

你都等緊巴?

禮拜一問過kmb hr,佢回覆manager仲review緊,未出result。

我有個朋友都係有final interview, 佢話佢個fd 係其他網見到有人收到offer
有冇人已經收到pccw media group gt 嘅interview

3月頭group in,你幾時做written test?係分batch group in,同一日in嘅組員都唔係同我同一日做written

我都係3月頭group in咗

HR話4月中先有下round,應該未咁快

我見個excel 表有人好似有下round interview

係喎 我email hr問吓

巴打問完可唔可以同我講 唔該曬

冇人有消息咁驚

你都等緊巴?

我有個朋友都係有final interview, 佢話佢個fd 係其他網見到有人收到offer

自動過濾連登仔?

冇人有消息咁驚

你都等緊巴?

自動過濾連登仔?

可能係
有冇人收到美心omt interview?

其實係咪店長?
Pccw gt apply now 死左link 係咪dead了
有冇人有東京3菱消息
冇人講既

真係冇人報咩

前兩日hr in 問左下個stage大概4月中grp in
希望有份

想問係written test 之後幾耐收到消息
兩個offer
Big 4 Advisory 同恆隆MT 點比?
人工差成10k
但恆隆有冇Big 4升咁多?

你幾時in 恒隆final?

同問

想問下恒隆ac 做d咩🙌🙌

依家仲有恒隆ac?
有冇人有東京3菱消息
冇人講既

真係冇人報咩

前兩日hr in 問左下個stage大概4月中grp in
希望有份

想問係written test 之後幾耐收到消息

我係10號written 22號hr
有冇人收到美心omt interview?

其實係咪店長?

Yes

first in = group in in English? or Cantonese...?
點解個excel link 依家無啦啦要permission? 前日都仲上到架喎
My fd said Ocbc上星期出左ac
點解個excel link 依家無啦啦要permission? 前日都仲上到架喎

係咪有人9 sort?

係咪有人9 sort?

我估係 我見人工錯晒
Dairyfarm 仲未收到email 代表d咩?
收完電話冇左下文

係咪有人9 sort?

我估係 我見人工錯晒

我想上# 可唔可以開反

係咪有人9 sort?

我估係 我見人工錯晒

我想上# 可唔可以開反

唔係我lock喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞