2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Crystal Group 有冇都罷
要做五日半 星期六中午有專車送你返黎香港
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

business associate

2萬1
包宿

利申: 有聽career talk
有冇人知今年Dairy Farm 幾錢人工?
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

2萬1
包宿

咁人工又幾好,不過無哂香港朋友同女朋友
但有內地朋友,同女朋友
有冇人知ncb GT group discussion 係英文定中文?🙇

巴打岩岩收到email?佢星期一打黎話今日會sd email講details但未收到

諗住聽日打去問下

佢話聽日sd

同問 我3月尾先報retail bank 佢前2日先叫我做ap test 是咪收皮?
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

2萬1
包宿

咁岩既 我都去聽呀
有無人對AEON Credit GT programme有了解
唔係credit , Aeon Store都請巴打分享下

得14k , 又唔知公司文化係點
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

2萬1
包宿

不了
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

2萬1
包宿

不了

報左 technical associate 冇消息
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

2萬1
包宿

不了

行業衰退 行頭細 不了
Ccb final round 開始未
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

2萬1
包宿

不了

係咪所有associate 都係一樣?
報左finance associate

開始咗

開始咗

你係幾時in second round ac?

開始咗

你係幾時in second round ac?

early march
冇啦冇啦 crystal group都收埋皮

好似係成村人過到written
電話約左8號但又唔腥email嚟

而加都未知邊到in
有冇人知coach係individual定group in?

而加都未知邊到in

痴線 陣間打去先
有冇人知coach係individual定group in?

又係打左電話嚟但唔send email
又有冇巴絲知大新Group Assessment係Group Discussion定點?得2個鐘。

有冇人知?

又係打左電話嚟但唔send email

我嗰個一路都係email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞