2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

我 你收到消息?
有無人對AEON Credit GT programme有了解
唔係credit , Aeon Store都請巴打分享下

得14k , 又唔知公司文化係點

aeon store mt聽講好閪
aeon credit gt第一年搞 點了解
Crystal Group 有冇都罷
要做五日半 星期六中午有專車送你返黎香港
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

business associate

2萬1
包宿

利申: 有聽career talk

咁人工又幾好,不過無哂香港朋友同女朋友

不了

係咪所有associate 都係一樣?
報左finance associate

所有都一樣
識有個朋友入左 佢平時星期六都唔落返黎
一來一回哂好多時間 同埋多野做到寧願係果度做埋好過
有冇人收到DHL下round interview?

咁快出?! 唔係話四月底先出咩?
有無人對AEON Credit GT programme有了解
唔係credit , Aeon Store都請巴打分享下

得14k , 又唔知公司文化係點

aeon store mt聽講好閪
aeon credit gt第一年搞 點了解

你岩
但人工真係

咩人工?

2萬1
包宿

不了

所有都一樣

有冇人知coach係individual定group in?

又係打左電話嚟但唔send email

我嗰個一路都係email

Same, group in

[member]岩岩收到ncb group in email
佢話要copies of job reference(including parttime/summer job)
但我cv寫左份pt搵唔到reference咁點算好
有冇人知TDC個job preview係做乜?係唔係所有去得job preview嘅人都可以有final in?)

係咪出左啦 ?
有冇巴打有Link reit消息? 知唔知出左final in未 ?
Crystal Group 有冇都罷
要做五日半 星期六中午有專車送你返黎香港
星期一好早專車送你上去
姐你你得星期日係自由

咩人工?

2萬1
包宿

不了

所有都一樣

其實佢請幾多人

好似係成村人過到written
電話約左8號但又唔腥email嚟

而加都未知邊到in

痴線 陣間打去先

出左email
唔知今次又玩咩呢

Email~
有冇巴打有Link reit消息? 知唔知出左final in未 ?

冇人知???
HKJC出左final in
想問下大家點睇BNP 既contract bond settlement officer 呀
對呢間公司或者呢個position 有咩建議

冇人知???

好似話復活節先出

介唔介意講下你報邊個stream? 今日收到email?

邊個department
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞