2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問有無收到kerry logisitics first in?

Kerry 12k 做狗
有無人有sfc消息?

巴打你有?

就係無,想睇下出左offer 未

Sfc 冇咁快掛 講左4-5月
Btw保守估計起碼10爭一

Final in 左咁多人咩?

2,3 月夾埋我估50 個到掛

希望佢今年收多d人

上年五個
有無人有sfc消息?

巴打你有?

希望佢今年收多d人

上年五個

上年6個,不過前年同大前年分別10個同15個
今年政府都批多咗錢,希望今年會請10個到

希望佢今年收多d人

上年五個

希望入面見啦

希望佢今年收多d人

上年五個

希望入面見啦

聽日in Disney gt
有冇人有tips?
有冇人有tips?

WTF 原來已經出咗interview
有冇人group in左tal?洗唔洗講蝗話?
有冇人收到DHL下round interview?
有冇人知 dah sing grp interview 係點?
有冇人收到DHL下round interview?

有冇巴打收到crystal group interview
想問有無收到kerry logisitics first in?

物流MT就算啦,狗都唔Hi
有無人收到jardine one solution (jos) 下星期interview

Hello

個人認為細bank MT夠養老既
但係想遲d轉工搵銀咪大firm

其實我覺得ocbc還好 因為佢應該會expand
但其他細bank要再諗下

有冇人有tips?

WTF 原來已經出咗interview

Hello

知唔知形式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞