2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇人講下
有冇人收到BT GRAD PROGRAMME
最想知係個pay同前景

收到d咩

叫我做apt test

屌又死埋

apt test來咖?
我都收到
situational strength test
最想知係個pay同前景

收到d咩

叫我做apt test

屌又死埋

apt test來咖?
我都收到

屌奶星其實係邊個programme
成日凝住有第二個bt programme咁
btw上網完全搵唔到佢公司人工或者有人討論過
同埋想問下Reckitt Benckiser
我早幾日收到apt test通知
有冇人知HAESL written test問乜

點都無haeco咁伏
有得去cx RR attach

不過兩間都大把人爭住做

咁鍾意飛機都唔錯既
呢2間都around 150個爭一個

前幾日phone in佐

點都無haeco咁伏

不過兩間都大把人爭住做

咁鍾意飛機都唔錯既

有冇巴打有去過written test 可以分享下
乜工都唔介意做 想有offer

前幾日phone in佐

咁我是咪已完
最想知係個pay同前景

收到d咩

叫我做apt test

屌又死埋

apt test來咖?
我都收到

BT 最多只是請幾個
最想知係個pay同前景

收到d咩

叫我做apt test

屌又死埋

apt test來咖?
我都收到

BT 最多只是請幾個

點解我有個朋友冇submit個application都有得test
最想知係個pay同前景

收到d咩

叫我做apt test

屌又死埋

apt test來咖?
我都收到

BT 最多只是請幾個

recruitment talk 有講過話請得2個左右
最想知係個pay同前景

收到d咩

叫我做apt test

屌又死埋

apt test來咖?
我都收到

BT 最多只是請幾個

點解我有個朋友冇submit個application都有得test

有冇人報左tvb executive trainee之後有任何消息

點都無haeco咁伏

不過兩間都大把人爭住做

咁鍾意飛機都唔錯既

有冇巴打有去過written test 可以分享下
乜工都唔介意做 想有offer

2年前去過haeco
收到offer reject左
常見apt test la
做得MT係咪大多數business major?你地幾時開始有呢個目標
做得MT係咪大多數business major?你地幾時開始有呢個目標

就畢業唔知做咩好 咪報下MT
利申: Finance
offer
代朋友問:
佢有恆隆地產offer.
佢想問係咪前景幾好?

因為佢而家仲有New World, Sino and HKAirlines

就畢業唔知做咩好 咪報下MT
利申: Finance

睇下你乜MT
有d 係要BBA

做緊banking 我可以答你 洗鬼咩bba
個人夠醒就得
想問disney GT hr stream 有無消息
代朋友問:
佢想問係咪前景幾好?

因為佢而家仲有New World, Sino and HKAirlines

# 神人巴打
代朋友問:
佢想問係咪前景幾好?

咁堅揪
可唔可以講下佢background?
Btw 我覺得new world/ hk airlines前景比較好
邊間最好pay就唔知喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞