2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Excel 主人唔該開反
每年點都有on9亂咁改野
有冇人報左老鼠公園gt有消息
收到ncb ac
想問係做d咩

完左written 未有

正常唔係4月先有咩
有冇人知海通gp 係點
聽日in dhl,written test係咪寫中英文各一篇
有冇人知海通gp 係點

我都想問 如果佢問techincal野可以唔去😂
聽日in dhl,written test係咪寫中英文各一篇

yes

正常唔係4月先有咩

屌 written 都冇我份
有冇人已經收到pccw media group gt 嘅interview

3月頭group in,你幾時做written test?係分batch group in,同一日in嘅組員都唔係同我同一日做written

我都係3月頭group in咗

HR話4月中先有下round,應該未咁快

我見個excel 表有人好似有下round interview

係喎 我email hr問吓

我都係3月頭group in左
但我有個fd遲過我報,上星期先收到email叫佢去written test(都係報media)
留名跟進
有冇人已經收到pccw media group gt 嘅interview

3月頭group in,你幾時做written test?係分batch group in,同一日in嘅組員都唔係同我同一日做written

我都係3月頭group in咗

HR話4月中先有下round,應該未咁快

我見個excel 表有人好似有下round interview

係喎 我email hr問吓

我都係3月頭group in左
但我有個fd遲過我報,上星期先收到email叫佢去written test(都係報media)
留名跟進

知唔知今年hkt/pccw offer 幾錢
Ncb 2個半鐘assessment center 係做d咩?
跪拜offer
Ncb 2個半鐘assessment center 係做d咩?

巴打幾時做written test
馬會個ac原來成3個半鐘 知唔知咩玩法?
其實ocbc呢間bank點

收到ac未??

星4

星4

黎緊星期4?
冇咩特別ac

收到ac未??

Yes
有冇人知海通gp 係點

屌啦, written 問hk 兩個新成立fintech office 既role 睇到題目唯有認自己太撚廢

星4

黎緊星期4?
冇咩特別ac

係呀
Ac 係咪要寫文?
同埋你之前去係咪去佢地d分行做test?
有冇人知海通gp 係點

屌啦, written 問hk 兩個新成立fintech office 既role 睇到題目唯有認自己太撚廢

唔係有得二選一揀題易d既做咩 定係我記錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞