2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇人知今年Dairy Farm 幾錢人工?

巴打收到email未

巴打收到email未

巴打收到email未

好過咩都冇

好過咩都冇

好過咩都冇

加油呀

巴打收到email未

過20應該得p&g?
China mobile個online written test成75分鐘 史上最長

幾時收到email嘎?

今日

係呀 痴線
做完會好攰我覺得

呢個written test 咩玩法?

過20應該得p&g?

上商GT group discussion 同written test有冇人知做咩🙇

巴打收到email未

[member] 但係巴打你收到email未,我收到電話但無講人工,同仲未收到email. [/member][/quote]

過20應該得p&g?

過20應該得p&g?

過20應該得p&g?

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

佢分bitch出 可能遲啲先收到
利申 問過

Batch

如果今日收唔到就應該冇啦喎
下星期二written test

岩岩收到
3個鐘 包written test, briefing, tour

written係咩形式

She no say

我上年攞過hactl mt offer, 佢written test 有MC 同埋作文

我想問佢 mc係咪 apt test?,都係shl?

過20應該得p&g?

過20應該得p&g?

過20應該得p&g?

得罪講句 有得講價既mt好極有限

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

利申 問過

Batch

岩岩收到
3個鐘 包written test, briefing, tour

written係咩形式

She no say

我上年攞過hactl mt offer, 佢written test 有MC 同埋作文

簡單版嘅apt test,無準備嘅理由,後面作文都係寫啲行嘢,不外乎都係個人優點,點解揀你諸如此類

已經出左通知?

diu我冇收到通知嘅

利申 問過

Batch

岩岩收到

written係咩形式

She no say

簡單版嘅apt test,無準備嘅理由,後面作文都係寫啲行嘢,不外乎都係個人優點,點解揀你諸如此類

big thanks brother!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞