2017 MT/GT 集中討論區(5)準備收offer

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有同學話琴晚收到disney graduate program既interview invitation email
但係我都係冇

你報左hr?
有冇人報左嘉士伯

有消息未
有冇人apply中石化mt?
Ncb個形式好特別
amore pacific final in已出

你收到?幾時通知架

份野感覺好q多8婆有整容西去面試

你收到?幾時通知架

化妝品公司係咁上下 有冇男人去in
整容都睇得出?
Ncb個形式好特別

我認同
有冇人報左嘉士伯

嘉士伯咩黎? 有冇link???
Ncb個形式好特別

我認同

最後無去到 玩啲咩?

你收到?幾時通知架

整容都睇得出?

我又唔見整容西喎 全女人正正常常既樣啦
有同學話琴晚收到disney graduate program既interview invitation email
但係我都係冇

你報左hr?

係呀
但係我都係冇

你報左hr?

係呀

Disney second round in 好少人
Ncb個形式好特別

我認同

最後無去到 玩啲咩?

清有offer?
徵詢意見:

A: 地產MT (要返大陸) 定係 B: 跨國企業 Financial Platform Sales?

你收到?幾時通知架

整容都睇得出?

我果輪無男人 個女人個鼻又直又膠,無整容都打左好多針
有冇人apply中石化mt?

報左未有消息
有冇人報左嘉士伯

有消息未

都係報左未有消息
有冇人有Dfs消息?
有冇人有Dfs消息?

又係我 報左未有
有冇人有Dfs消息?

又係我 報左未有

加油巴打

你收到?幾時通知架

整容都睇得出?

我果輪無男人 個女人個鼻又直又膠,無整容都打左好多針

我朋友(男) 收到amore final in
徵詢意見:

A: 地產MT (要返大陸) 定係 B: 跨國企業 Financial Platform Sales?

恆隆?
屌 好撚驚搵唔到工
屌 好撚驚搵唔到工

我都係
屌 好撚驚搵唔到工

我都係

屌我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞