[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
正皮個班精蟲上腦
屌你第一頁仲有新會然話pkjenn正
你地知唔知佢一直都俾班絲打狙擊緊
佢之前有條片話自己唔好名牌乜乜乜
最鐘意係個longchamp, 而家
佢係搬左定裝修左間屋?有無人知佢住邊頭?

裝修左 幾大喎間屋 唔似各位講到佢咁窮

之前舊登痴線西已經爆過佢都係住同一個屋苑 只係搬左另一個單位 裝修過間屋
居屋咋 屋企鬼有錢
係有都只係因為佢而家做kol 又痴埋啲pr度先咁好撈
有無懶人包
條女咩人黎

Beauty begger, YouTube乞食
女版大J咁上下啦
利伸: 最初頭佢係幾好睇既 除左扮abc有d討厭之外, 之後出黎乞食唔認, 仲要愈來愈雞

Yani姐你實係mon實緊呢個post
有無懶人包
條女咩人黎

女版大J咁上下啦
利伸: 最初頭佢係幾好睇既 除左扮abc有d討厭之外, 之後出黎乞食唔認, 仲要愈來愈雞

睇番佢一開頭啲片同而家就知佢已經變左幾多
唔睇片淨係睇相都覺得有陣蝗味同雞味

呢個香港女仔係外國都係咁 好正喎

又黎Venus Ko呢條臭雞
厭唔厭d呀
幾年前係幾ok, 而家殘到咁都仲拎出黎講
你估過人世咩屌你地 睇就睇啦咁都要道德審判

乜連登咁撚多塔利班?

拿我就唔睇ig唔睇人beauty YouTube channel 既

持平啲講條女都唔太差

左邊隻手好似傷得好重

臭雞

咁睇阿yani姐係好睇過佢個fd既
有無懶人包
條女咩人黎

女版大J咁上下啦

話佢果啲係fashion 話佢遮係唔想比人話露波唔知搏咩果啲人
有冇睇過佢冷衫collection 著件爛冷衫close up落對波度
係close up呀
係成個畫面得佢對波呀痴撚線
啲偽ABC 以經當正自己係Abc

厭唔厭d呀

Venus ok 早排連登先有人爆曬佢啲衰野出黎
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

我都唔覺佢有雞味

我覺得佢幾陽光 香港比較少呢type

上面都有講 做下運動曬下太陽咁總好過偽韓個個搽到塊面鬼咁白 又空氣瀏海咁 之前見佢未剪咁短個陣會all back幾爽朗

呢d叫 fashion 笑撚死人

你最叻

哇屌上面個班係咪佢班youtube死忠
所以話連登好多低質會員果然係真
遲下唔知幾時有人會撐埋大J 伍仔 Mary姐個班垃圾
覺得佢好J啫 講到要查曬人家宅先俾J咁
鬼撚知你地d濕尻八婆野咩
點解條女好似殘得咁快

厭唔厭d呀

有冇link

厭唔厭d呀

有冇link

https://lihkg.com/thread/143434/page/2?ref=ios

厭唔厭d呀

有冇link

https://lihkg.com/thread/143434/page/2?ref=ios

原來做雞做到咁成功
屈左yani姐機
覺得佢好J啫 講到要查曬人家宅先俾J咁
鬼撚知你地d濕尻八婆野咩

講得好
著衫好睇好多

厭唔厭d呀

有冇link

同求
如果連登啲絲打喺啲厭女仇女post都咁齊心就好 個個都用男人視角睇自己人
如果連登啲絲打喺啲厭女仇女post都咁齊心就好 個個都用男人視角睇自己人

女人不嬲踩女人踩最狼
又唔係同佢講人世,佢性格係點關人鳩事
男性角度佢的確幾好睇

厭唔厭d呀

又係臭雞?有料爆?好想知啊 btw 好鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞