[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
睇過佢條紅色benz 四騎介紹片

以為佢真係有錢女,又成日買名牌

原來又係
我真心覺得佢正喎
有波又有腳 全部都係靠飲食同做運動keep
好睇唔順眼啲youtuber成日粗平眉空氣瀏海紅唇妝
完勝偽韓妹喎

原來又係

個個係第二個

原來又係

嗰個係Elaine hau喎
大驚少怪
波坑都冇得睇

你去佢ig睇啦,大把
其實露咁多個肚 會唔會成日肚痛 我自己有時著crop top都成日肚痛 著其他遮住個肚嘅衫就冇呢個問題發生
著呢D衫其實會唔會幾冇安全感
奧斯卡班女星先應該唔好著
晚裝咁樣衰
又真係好似無著咁
其實露咁多個肚 會唔會成日肚痛 我自己有時著crop top都成日肚痛 著其他遮住個肚嘅衫就冇呢個問題發生

pmed
佢同eli嬸仲係咪friend

唔講唔覺 好似好少見到佢地出現對方ig
我真心覺得佢正喎
有波又有腳 全部都係靠飲食同做運動keep
好睇唔順眼啲youtuber成日粗平眉空氣瀏海紅唇妝
完勝偽韓妹喎

Agger
咁多youtuber佢身材最正
樣就個個都咁上下啦
有個iger 同佢好似樣
唔記得乜名 有冇人有相
唔記得乜名 有冇人有相

cloth乜乜乜嗰個美國youtuber??
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

我都唔覺佢有雞味
唔記得乜名 有冇人有相

cloth乜乜乜嗰個美國youtuber??

啱啱睇ig 醒起
叫 Karennlui 覺得唔似既勿屌

我都唔覺佢有雞味

我覺得佢幾陽光 香港比較少呢type

我都唔覺佢有雞味

我覺得佢幾陽光 香港比較少呢type

上面都有講 做下運動曬下太陽咁總好過偽韓個個搽到塊面鬼咁白 又空氣瀏海咁 之前見佢未剪咁短個陣會all back幾爽朗
出post肯定a0,好撚出奇阿
唔好講咁多 我屌
小學已經好貪慕虛榮成日想搏出位果隻
利申:小學同學

show緊奶囉咪
冇左何生條水喉仲唔露多d?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞