[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
個個偽abc都好似係臭雞
咁佢又係咪呢

佢以前啱啱拍片嗰陣真係幾正,個樣幾純,但依家 成撚日喺度偽abc,影親相都整個屎忽出嚟但又唔撚柒係大

佢個樣好似賓賓同村姑

佢ex係咪帽左
睇返佢同elaine d vlog, 見到有人留cm話佢食煙嘅
開頭出嚟拍片明明好pure
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

多得你地捧紅佢做KOL
而家咪真係有錢囉

利申無睇佢啲片

Kol呢方面幫佢搵得幾多呀?

紅個d可以成萬銀post一張ig相 聽講

出次化妝活動,收3-7萬不等。
Post張用品相係IG,收$5000-10000。
不過連登仔個個月入百萬,可能都覺得少既。

公平咩
屌啱啱見到原來同佢去澳洲果個女仔都開左個youtube channel
抄clothesencounters個jenn抄到一樣咁濟 當人盲架?
唔怪得同yani姐咁frd啦 兩個都咁鍾意抄(仲要抄同一個人)

clothesencounters d thumbnail有人design過 果個女仔抄到咁出面 博比人屌
其實露咁多個肚 會唔會成日肚痛 我自己有時著crop top都成日肚痛 著其他遮住個肚嘅衫就冇呢個問題發生

小學已經好貪慕虛榮成日想搏出位果隻
利申:小學同學

相認 小學同學x2
女人既妒忌心真係好恐怖
女人既妒忌心真係好恐怖

好羨慕佢對波咁墜
女人既妒忌心真係好恐怖

好羨慕佢對波咁墜

羨慕佢抄畫抄得咁叻
女人既妒忌心真係好恐怖

好妒忌佢咁叻講大話扮可憐博同情
http://racing.on.cc/racing/new/20160321/rjnewa0005x0.html

呢個?

幫你補link
http://racing.on.cc/racing/new/20160321/rjnewa0005x0.html
Natalie都好似係騎馬

早排好似分左手

講外表真係一個天一個地
Natalie都係貪錢?
其實南瓜都幾靚
好甜美
名牌係自己買咁有咩問題?
係個人反對名牌送野俾iger/youtuber用
搞到cheap哂
其實既然咁多人都唔知佢d衰嘢
有無絲打幫手重新整理d point
好似之前高登咁再追擊過呀
俾多啲人知都好 唔好俾人有位入我地係妒忌
啲人未睇清楚就話女人怨婦
連google都唔識點做連登仔?

啲男人話女人係雞係港女就大條道理,女人話女人係雞係港女就係妒忌葡萄
咁唔怪得啲港男比啲雞比啲拜金女收兵仲咁心甘命抵

呢個?

幫你補link
Natalie都好似係騎馬

早排好似分左手

講外表真係一個天一個地
Natalie都係貪錢?

Natalie都係騎開馬
不過唔係騎師黎 唔知第時會唔會做 好似得18歲
搭單問下 點解佢會出席呢d活動 仲有幾個係娛樂圈既人

佢同林亦匡個女朋友rikko好friend
Rikko之前係tvb做過而家係beauty pr所以識好多明星
之前高登好似有人傳過佢諗住參加香港小姐

Rikko之前係tvb做過而家係beauty pr所以識好多明星

佢同林奕匡 好內似本身識 未紅個陣有係南瓜channel 出現過

唔係好記得

佢同林奕匡 好內似本身識 未紅個陣有係南瓜channel 出現過

唔係好記得

佢同rikko識之前先r到同林奕匡扮片咋
宜家成日痴rikko或者有錢果啲
邊有理小baby同eli
難委小baby果時幫佢護航
yani 姐有mon post 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞