[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

撚有錢 老豆工傷死左 賠好多先有錢

睇到呢度覺得好慘

其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個果時講過啦
冇證實過係真
但佢好似咁有錢係因為騎師
讀大學啲錢都係騎師出

而且Natalie都冇搶佢男朋友
不過係南瓜講到好令人誤會係比人搶男朋友咁
基本上好多人都知佢ex係邊個
冇左個金主就唔憤氣唱人
都知佢人品如何啦
真心講,女仔分手唱人我諗好多女人都明
但係喺公眾面前咁唱,真係關公災難,而且講到比人搶咁
Natalie真係好無辜,圍內同朋友唱咪算
搞到人哋狗男女咁咁大風險

況且,我之前咁憎佢係因為佢唔道歉之餘,仲要曾經有段時間變本加厲。真心問,承認自己做錯過啲咩好難咩?
當初公開咁唱人,都好應該公開道一句歉

發覺香港嘅Youtuber都係咁,mr love係咁,肥瓜係咁,佢又係咁
永遠諗錯嘅係人哋,自己好委屈好慘
做過啲咩認咩錯,幼稚園都有教啦
如果連登啲絲打喺啲厭女仇女post都咁齊心就好 個個都用男人視角睇自己人

女人不嬲踩女人踩最狼

臭雞呢啲字眼由女人講出黎真係諷刺
最好女人包到實晒,唔准著鍾意嘅衫,否則就係臭雞。高調一定係因為同條仔散咗想釣金龜,總之唔靠男人就唔可以有精彩生活。
唔俾你性感之餘,你容顏亦會被放大檢視,唔可以衰老唔可以胸部下垂。
總之你一定要完美到無可挑剔先可以有自主可以分享自己生活,否則你就摺埋唔好獻世

明明男人先最中意講哩啲
屌你老母 咁撚多偽痴線西既 上面仲有條友話之前冇追擊loktung 我真係笑而不語 唔該各位巴絲追撚返哂啲懶人包 睇清楚pkjenn係咩人 做過啲咩先好再話人怨婦
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個果時講過啦
冇證實過係真
但佢好似咁有錢係因為騎師
讀大學啲錢都係騎師出

而且Natalie都冇搶佢男朋友
不過係南瓜講到好令人誤會係比人搶男朋友咁
基本上好多人都知佢ex係邊個
冇左個金主就唔憤氣唱人
都知佢人品如何啦

I don't ride, I draw
臭雞一隻都有 on9 吹捧
先不論佢副body算係正定唔正
一個人公開都可以做咁多賤野 私底下應該仲核突
點解仲會有人吹捧佢
我覺得佢係繼大佬b後再一個應該退隱江湖既beauty beggar
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

佢住公屋咋

深水埗
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

佢住公屋咋

深水埗

先唔理佢住邊,住邊都好多有錢

但千真萬確既係佢屋企冇乜錢,佢依家好搵得,月入應該有六位數,又可以唔報稅
佢唔係本身屋企都有錢咖咩?
好多怨婦好大陣酸味
好奇南瓜無家底又唔覺有翻工,但周身名牌,衫 化妝品果啲

化妝品係試用,名牌就係機師洋腸

屌認真? 佢啲名牌真係呢 特別係之前睇佢介紹自己啲鞋 好誇張

佢啲頸鏈手鏈戒指都係

屌認真? 佢啲名牌真係呢 特別係之前睇佢介紹自己啲鞋 好誇張

佢啲頸鏈手鏈戒指都係

鞋個到我都嚇親 痴撚線 腳就得1對 鞋就幾千萬對

之前高登個post有巴打好似講過佢老逗過左身 所以有一大筆保證金定唔知乜
佢對波成日唔同大細 減完肥似得b但成日著d bra谷大
我淨係記得呢條八婆之前好似讀深水埗嗰間藝術學校
以前好撚中意post畫上IG扮哂藝術家,但係比人踢爆佢抄襲外國插畫師個風格
之後痴線西s寄信去佢學校
點解連登咁撚多谷精上腦 痴線西屌南瓜係因為佢人格問題 讀art走去抄人地幅畫當原創 即係plagiarism 啊 仲要擺上youtube搏大霧
仲要不斷講大話 賣廣告又要暪 仲要自己嘅感情問題擺上youtube 成日話唔想講唔想講 明明冇人問佢 又要扮到好多人問 又要特登拍片講講講 扮可憐屈尻Natalie做第三者 成班盲粉都唔知做乜 我真係唔知比人屈做第三者慘啲定自己p圖p衰左比人笑慘啲喇
Btw南瓜P圖通曬街架啦 笑佢p到變曬形就話人黑心 你地見到p圖唔會笑嘅
邊個係南瓜?
邊個係痴線西?

佢啲頸鏈手鏈戒指都係

鞋個到我都嚇親 痴撚線 腳就得1對 鞋就幾千萬對

有無圖?想學下野見識下 cap圖逐對介紹下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞