[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
我就係大佬b 開始睇到依家 先發覺班偽痴線西越搞越臭
睇埋你地隔離個post 成日話南瓜用名牌 仲問我你地妒忌佢咩? 擺明啦下話

我都係係大佬b個陣睇始追
根本啲痴線西都唔同咗人
而家追擊得好低質
睇埋你地隔離個post 成日話南瓜用名牌 仲問我你地妒忌佢咩? 擺明啦下話

我都係係大佬b個陣開始追
根本啲痴線西都唔同咗人
而家追擊得好低質
樓上啲人講咩著自己鍾意嘅衫有咩問題真係得啖笑
如果佢係志在做自己覺得冇問題嘅點解又要露但又搵嘢遮住先
最搞笑係sc有啲片露左幾秒先遮

根本佢成個人就係假
睇過痴線西嘅都知咩事
當你見到個咁嘅人都上位嘅時候
你就唔好再話點解香港依家得返啲偽abc偽韓妹同拜金女啦
你有份造成嫁

btw 其實香港都好多女仔有做開workout
有證據就不如列表細數人啦

個個咁得閒追post咩

利申 路過
我舊時都係佢fans,但係越睇佢就越造作
睇到佢比人飛,成個怨婦咁擺真係覺得佢好羞家
又要個呀哥出頭,又要i don't ride i draw rubbish咁侮辱騎馬

分手 仲要係比人搶男朋友
出下氣有咩問題呀講真
分過手有d 同理心都會理解佢當時諗咩

大佬b早晨 轉戰連登以家
我都覺得你好似等緊機會反擊返絲打咁嘅
你可以話我似怨婦,雖然我都覺得你似

我對你同pkj已經係無晒感覺,因為已經好似啲微塵咁唔重要
不過,你都認同身為youtuber係公眾人物,right
佢分手唔甘心,係人分過都明,不過公開咁數人
明白同佢做得恰唔恰當係兩樣嘢,一樣在情一樣在理

個女仔唔打算出名,多謝瓜姐一個post,搞到啲觀眾去起人底,屌人係第三者
你咁多閱歷,你企喺第三者角度點睇

我唔想挑起罵戰,只不過你講到好似好正常嘅事
我就覺得佢咁只係帶壞風氣,想同b姐你理性討論

痴線西fans
話beauty beggar呃錢 假商品 講大話就話狙擊啫
依家只不過扮abc用名牌都要狙擊

有冇睇舊登啲post,佢有講大話喎

係啊講大話好大罪啊
睇晒上面咁多個comment
都冇人講佢最近犯咩錯
只係話佢著得少布 男朋友有錢 講英文
咁真係好錯架wor
最好釘晒啲拜金偽abc上十字架啦

為錢講大話呃信任自己既人,你覺得無問題既我只可以同你講聲唔好意思,但係他日你女朋友為錢呃你我會覆你一句講大話有咩咁大罪
佢著成點,男朋友有冇錢講咩文都好,我地針對既係佢性格,做錯事出黎串番佢啲haters,唔肯認錯,性格討厭令佢做咩都令人睇唔順眼

都冇人講佢最近犯咩錯 咁落仔萍最近冇犯咩錯係咪等於佢可以出番黎搵食呀

冇錯,怨婦係惡過狗,loktung同佢一樣都係樣正常,出身普通又唔見我地追住佢黎咬?

對唔住,激動左

以前追晒痴線西所有片
拆穿啲呃錢beggar 好正氣
就好似隔離肥瓜post咁
但呢個post
就只係成班怨婦圍爐
果陣根本都唔係比人戴綠帽 但條友係咁消費自己好可憐 又公開前男友嘅新女友想人批鬥佢 (點知弄巧反拙 )
以前啲片係咁話自己有幾鍾意馬 但一分手就影自己掉左件衫又話好憎馬i dont ride i draw 佢做得半個公眾人物我就有權唔鍾意佢架啦 我又唔覺得咁就係妒忌喎 我係唔鍾意佢人品 覺得佢假咋嘛
仲有佢作為art學生竟然plagiarize知名artist嘅作品 你覺得咁係無問題嘅咁我都冇野好講
又要個呀哥出頭,又要i don't ride i draw rubbish咁侮辱騎馬

出下氣有咩問題呀講真

個女仔唔打算出名,多謝瓜姐一個post,搞到啲觀眾去起人底,屌人係第三者

你知唔知偽痴線西最on9 係咩
唔係自己人就係敵人? 仲叫我大佬b

出下氣有咩問題呀講真

你當我跟車唔夠貼又好,眼殘都好啦
理性討論又要起晒鋼,屌pkj又要話人怨婦,都真係幾難服侍
你自己講女仔分手點點 但又唔係打算討論,即係討論嘅空間都無?只可以認同

我無追晒post我錯,想知呢句點解
正常人粒lin嘅位置

笑咗😂😂😂😂😂

笑死

露點

心口生咗2粒瘡姐

出下氣有咩問題呀講真

你當我跟車唔夠貼又好,眼殘都好啦
理性討論又要起晒鋼,屌pkj又要話人怨婦,都真係幾難服侍
你自己講女仔分手點點 但又唔係打算討論,即係討論嘅空間都無?只可以認同
[img]https://na.cx/i/oq3i9GG.jpg[/img
我無追晒post我錯,想知呢句點解

仲有覺得都可以話敵人真係好心酸 唔通你走嚟講一句我就信你係善意 我諗無人on99到你講咩都信晒你掛,質疑吓又要起晒鋼
比人誤會解釋都無,我已經勁無攻擊性,理性討論又要屌人,真心覺得呢啲盲撐友好難服侍
咪大佬b 嗰陣已經開始睇囉
有冇咁難理解呀 上面d 人都明得你唔明咋喎

痴線西fans
話beauty beggar呃錢 假商品 講大話就話狙擊啫
依家只不過扮abc用名牌都要狙擊

有冇睇舊登啲post,佢有講大話喎

係啊講大話好大罪啊
睇晒上面咁多個comment
都冇人講佢最近犯咩錯
只係話佢著得少布 男朋友有錢 講英文
咁真係好錯架wor
最好釘晒啲拜金偽abc上十字架啦

為錢講大話呃信任自己既人,你覺得無問題既我只可以同你講聲唔好意思,但係他日你女朋友為錢呃你我會覆你一句講大話有咩咁大罪
佢著成點,男朋友有冇錢講咩文都好,我地針對既係佢性格,做錯事出黎串番佢啲haters,唔肯認錯,性格討厭令佢做咩都令人睇唔順眼

都冇人講佢最近犯咩錯 咁落仔萍最近冇犯咩錯係咪等於佢可以出番黎搵食呀

冇錯,怨婦係惡過狗,loktung同佢一樣都係樣正常,出身普通又唔見我地追住佢黎咬?

對唔住,激動左

見到ig圖又諗起大奶貓

我係比較理解能力慢嘅 而且追post都無你咁貼
呢樣我講聲唔好意思
不過我唔似得你咁,淨係捉住一樣半樣嚟講
講到明理性討論,你就一概唔回應
淨係話人怨婦話人其他嘢 好似你係覺得唔認同你就係敵人多啲

難怪港豬成街都係,連未搞清楚件事擺上網公審人嘅半公眾人物都可以盲撐,你都幾忠心

而且你啲空格睇到人好頭痛,識唔識用吓標點符號?
不過以小學雞嚟講,都幾難接受人意見,一句理性討論都可以咁打橫嚟
多得連登yani姐ig又多左成千人follow

呢樣我講聲唔好意思

難怪港豬成街都係,連未搞清楚件事擺上網公審人嘅半公眾人物都可以盲撐,你都幾忠心

不過以小學雞嚟講,都幾難接受人意見,一句理性討論都可以咁打橫嚟

都唔知邊個唔理性討論啦 唔係凈係我
有好多唔關事嘅巴打入咗嚟都有咁既感覺 你地似怨婦係好多人既first impression
有證據就不如列表細數人啦

個個咁得閒追post咩

利申 路過

推多次先食花生先

呢樣我講聲唔好意思

都唔知邊個唔理性討論啦 唔係凈係我
有好多唔關事嘅巴打入咗嚟都有咁既感覺 你地似怨婦係好多人既first impression

打到埋理性討論,再加我講嘅嘢都可以話唔知邊個 你都幾得意
入得個post得話pkj暴露嘅絲打同谷精上腦嘅人嘅咋咩?你都幾非黑即白
到以家你依然無回應過我嘅觀點,一味成個潑婦咁打橫嚟
總之有人唔認同你嘅觀點就first impression話人怨婦 咁你都幾唔太識字,我無起鋼咁講,你可以起晒鋼咁屌人
唔怪得你會覺得南瓜佢公審個普通女仔係一啲錯都無,只會睇情,唔會睇理
亦無諗過比個空間去大家討論去改善任何風氣,無論係pkj本人還是絲打們

認真講,一味話人屋企點我都唔認同,但係一味咩都未睇清楚就開聲屌嘅人唔會好得幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞