[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
佢不嬲都咁著
佢以前正d
佢身材又真係幾好嘅
我覺得佢咁樣係外國着冇問題呀
每個人都有自己既權利去做鐘意無需要要去咁樣judge人地
而且佢又有身材好有資格咁著喎
不過唔鐘意佢依加d片成日都係sponsor為拍而拍
鐘意以前既佢多啲
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

Agger!!
外國著衫露bra帶 成個型都好正常
但香港唔小心露少少邊都已經比人批鬥
男仔都咁著啦 又唔話佢係鴨

利申 外國撚 啱啱影

你話男就男呀 ban啦
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

Agger!!
外國著衫露bra帶 成個型都好正常
但香港唔小心露少少邊都已經比人批鬥

男仔都咁著啦 又唔話佢係鴨

利申 外國撚 啱啱影

認同露bra帶個part

但係攞條仔嚟比有意思咩
係香港地 男女根本就唔平等架啦
鍾意咁著我覺得無問題
不過佢嗰款拜金,真係頂唔順
成個勢走出嚟就係要釣金龜
而且為賣廣告真係乜都肯

睇睇bob叔講seasun條片啦好心
我覺得佢咁著有時幾好睇
但某d衫會顯得對大奶滋好dur
無左騎師男友就揾機師洋腸
我都想學南瓜姐咁識釣金龜
我覺得佢咁著有時幾好睇
但某d衫會顯得對大奶滋好dur

本身有咁上下大既人已經會自然dur
再加上成日著nu bra,唔洗40歲就成個阿婆咁
好平常嘅著法
臭西本身冇乜錢,比班中學雞捧到上曬岸,唔洗做,個個月剪下片un un腳收幾皮野,又旅行又掃名牌

隔住個moon都覺得佢好撚假
睇過佢條紅色benz 四騎介紹片

以為佢真係有錢女,又成日買名牌

原來又係

屌你盲就收嗲啦柒頭
咩事竟然仲有人撐佢

依到連登 之前係高登俾人屌爆
不過依到都只係讚佢好過偽韓撚姐
分手前就好 佢無左條仔之後就好撚低汁 陣雞味先至散發出黎
做乜9上面咁多pkjenn打手
咁樣打出黎讚佢 好嘔心
點樣先唔似雞呀

係LIHKG 女人係原罪

乜都話雞
咁樣打出黎讚佢 好嘔心

讚佢身材正都嘔心,係吖有錢收架
咁樣打出黎讚佢 好嘔心

一定要跟住一齊踩先得
利申 唔鐘意都唔憎佢 冇follow
想起runescape

原來又係

屌你盲就收嗲啦柒頭

依家條條女都咁撚似樣,好難怪我吧巴打

南瓜姐咁有market?!

原來又係

屌你盲就收嗲啦柒頭

依家條條女都咁撚似樣,好難怪我吧巴打

嗰條有錢女靚好撚多啦
冇問題喎
利申:不嬲冇留意呢啲youtuber
呢條真係臭雞黎

你要學人著到懶係open咁 up下對波上網先有金龜留意到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞