[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
上面啲人係咪全部都無睇過痴線西喬妝界巫林大會
利申 以前係南瓜fans
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

我都唔覺佢有雞味

我覺得佢幾陽光 香港比較少呢type

上面都有講 做下運動曬下太陽咁總好過偽韓個個搽到塊面鬼咁白 又空氣瀏海咁 之前見佢未剪咁短個陣會all back幾爽朗

呢d叫 fashion 笑撚死人
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

我都唔覺佢有雞味

我都覺冇問題,依種女仔一定係成日好多女人既公敵,你見連登咁多絲數佢來不開樓主果個話題
其實我覺得佢幾正喎
我覺得佢靚咗
但對波要保養按摩多啲
大容易dur
連登係咁架啦 一有啲女著得小就話係雞
根本就無咩野 人地鐘意點著咪點著囉 佢宜家又唔係剩係癡乳貼行出街
同埋平心而論 唔覺佢有雞味
未入已經估到
咩事竟然仲有人撐佢
以前都幾中意睇佢 但佢真係愈來愈做作
阿豬阿狗都話靚
以前都幾中意睇佢 但佢真係愈來愈做作

佢啲片頭造作shot真係頂唔撚順

估唔到南瓜咁多打手
你睇佢以前啲相同而家啲相就知yani 姐多左陣雞味
無左何生條大水喉緊係要搵老細啦
鬼影變幻球

我都唔覺佢有雞味

我覺得佢幾陽光 香港比較少呢type

上面都有講 做下運動曬下太陽咁總好過偽韓個個搽到塊面鬼咁白 又空氣瀏海咁 之前見佢未剪咁短個陣會all back幾爽朗

呢d叫 fashion 笑撚死人

仲話著衫幾好睇 呢隻雞咪又係一味緊身衫褲show奶 我都好想知究竟南瓜邊忽特別啲
召喚所有痴線西
小學已經好貪慕虛榮成日想搏出位果隻
利申:小學同學

敢問小學係咪已經唔鐘意著衫 鐘意露肉

仲話著衫幾好睇 呢隻雞咪又係一味緊身衫褲show奶 我都好想知究竟南瓜邊忽特別啲

條大水喉斷咗 緊係要拋下波搵人埋單啦
小學已經好貪慕虛榮成日想搏出位果隻
利申:小學同學

敢問小學係咪已經唔鐘意著衫 鐘意露肉

有冇中學同學出黎講2句

Agger!!
外國著衫露bra帶 成個型都好正常
但香港唔小心露少少邊都已經比人批鬥

男仔都咁著啦 又唔話佢係鴨

利申 外國撚 啱啱影
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

鬼係有錢女

估唔到南瓜咁多打手

連登同高登真係好唔同
睇過佢條紅色benz 四騎介紹片

以為佢真係有錢女,又成日買名牌

原來又係

嗰個係Elaine hau喎

屌 仆街自膠

咁似樣既
屌 未入黎都諗會唔會係呢張

X2
Carry 度都唔著得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞