[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
屌啱啱見到原來同佢去澳洲果個女仔都開左個youtube channel
抄clothesencounters個jenn抄到一樣咁濟 當人盲架?
唔怪得同yani姐咁frd啦 兩個都咁鍾意抄(仲要抄同一個人)
仲有其實一路都覺得yani姐好似冇乜朋友 係做左youtuber先有eli果啲 完全冇見過佢post中學啲朋友 識得最耐嘅都係得小baby一個 唔知係咪因為冇乜朋友 所以之前一路都冇用facebook 係呢一兩年先開翻

就算係eli icu tina果啲都最少有一兩個中學知己 yani姐真係完全冇 係咪性格太差所以中學冇朋友
痴線西都唔識嗰啲小學雞出返去啦
見到仲有人問痴線西係邊個,真心燥
作為一個youtuber明知自己係有影響力,仲博班fans一齊屌柒何生同natalie
bubz呢啲咪有正面影響力囉
eli嬸同之前條友散左都唔會數臭人
pkj人品幾咁差
乜撚野南瓜呀
可唔可以講d正常人都理解到既野呀

南瓜咪即係pumpkin 佢叫自己pumpkin jenn嘛

小學雞唔好學人衝出黎7啦
痴線西都唔識嗰啲小學雞出返去啦
見到仲有人問痴線西係邊個,真心燥

咪就係,番屋企飲奶啦
乜撚野南瓜呀

南瓜咪即係pumpkin 佢叫自己pumpkin jenn嘛

唔撚怪得成班唔知佢d野嘅人話我地反佢就係毒婦妒忌
仲有其實一路都覺得yani姐好似冇乜朋友 係做左youtuber先有eli果啲 完全冇見過佢post中學啲朋友 識得最耐嘅都係得小baby一個 唔知係咪因為冇乜朋友 所以之前一路都冇用facebook 係呢一兩年先開翻

就算係eli icu tina果啲都最少有一兩個中學知己 yani姐真係完全冇 係咪性格太差所以中學冇朋友

咁又唔好咁講,佢都有POST過佢中同不過你睇唔到姐下話
YANI姐之前一路都有用FACEBOOK,係一DSE完就DELETE晒,開新FACEBOOK又淨係ADD自己最FRIEND果幾個中同,所以你咪覺得[係呢一兩年先開翻]
唔著你邊有得睇
乜撚野南瓜呀

其實你有無用過個腦諗野
一直都係得你地班所謂知內情既"毒婦"係到圍威喂
其他人跟本唔知你地為乜而屌

但個post講左咁耐
都無人比d證據列點出黎

定呢單野已經上過主流新聞
唔識先唔係正常香港人

想人幫手屌就比d總結人睇啦
個個9up一輪就要人信你
當自己係耶穌咩

利申 路人甲
乜撚野南瓜呀

其實你有無用過個腦諗野

但個post講左咁耐
都無人比d證據列點出黎

唔識先唔係正常香港人

當自己係耶穌咩

利申 路人甲

成班小學雞, Google下圖乜都搵到啦

抄圖唔止一次

IG有個ACC 叫 pkjann 講佢D衰野
如果佢冇問題, 撚有咁多人追擊佢咩
講兩句話人怨婦毒婦, 係呀我真係好酸佢食洋腸呀
不如五好著
唔好講咁多
幾時開返個痴線西
話南瓜正個啲
就黎lunch啦 問霞姨拎飯盒啦
不如好著

五你老母
個個偽abc都好似係臭雞
咁佢又係咪呢

佢以前啱啱拍片嗰陣真係幾正,個樣幾純,但依家 成撚日喺度偽abc,影親相都整個屎忽出嚟但又唔撚柒係大

佢個樣好似賓賓同村姑
乜撚野南瓜呀

其實你有無用過個腦諗野

但個post講左咁耐
都無人比d證據列點出黎

唔識先唔係正常香港人

當自己係耶穌咩

利申 路人甲

抄圖唔止一次

屌抄到咁撚足

係IG KJANN 搵

係IG : PKJANN 搵
唔係要大家咩料都跟足 但好多野肯google就有 連幾個制都撳下就亂話人怨婦
唔好搵啲狗屎垃圾同Jenn Im比 人地高質過佢十萬八千里
乜撚野南瓜呀

其實你有無用過個腦諗野

但個post講左咁耐
都無人比d證據列點出黎

唔識先唔係正常香港人

當自己係耶穌咩

利申 路人甲

抄圖唔止一次

絲打做到野
收樓上條路人甲皮
乜水 唔化妝個樣好7岩岩睇左ig

係IG : PKJANN 搵

想睇下16歲Natalie 個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞