[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
個個偽abc都好似係臭雞
咁佢又係咪呢

呢件真係好樣衰 見過真人 個頭勁大個身又大份 濃妝到似雞
本身佢都行pure路線幾靚女 依家造作到乜咁

好平 話自己有c定d

其實佢之前個男友係中學識,紅咗之後就分咗手
佢男友讀書冇佢咁叻,所以都做好多野想襯得起佢,都唔知係咪綠咗佢

利申 中學同學

識人係佢ex個中同 知道佢性格係造出黎
Pkjenn 係突然啲名牌多到癲 同之前都幾大出入
見到佢對奶就厭
好奇南瓜無家底又唔覺有翻工,但周身名牌,衫 化妝品果啲
估唔到yani姐都會有比人吹奏嘅一日 連登真係好多新會員/狗公

連登勁多小學雞新會員
成日見到5p字冇人屌

呢樣真 上面都有幾件
無留意呢個人但都記得舊登有post講過

化妝品係試用,名牌就係機師洋腸
有衣勝無衣,你識碌柒咩
係有錢就唔會買淘寶細碼CK底褲俾佢個EX啦
I don't ride I draw

More please

好耐唔見呢句啦
#rubbish

之前佢又去馬場唔知做乜9
(釣金龜?)
又話i don't ride i draw,講到騎馬rubbish
有金龜釣就真係理撚得佢係咪同何生一樣做騎師

屌認真? 佢啲名牌真係呢 特別係之前睇佢介紹自己啲鞋 好誇張

又要遮又要露
係露就露得自信啲啦

有咩問題其實

同d mk妹又要自拍又要遮撚住個鼻/咀一樣道理

屌有乜撚野所謂 露又話人地係雞 遮住唔露又話人MK 各位講句公道說話好喎 唔好為屌而屌

利申:無睇過佢啲片
估唔到yani姐都會有比人吹奏嘅一日 連登真係好多新會員/狗公

大把真心膠/假膠/小學雞,真係同佢地講都廢事

臭雞都變清泉

Yani姐果陣啲post推到10幾廿個
個個都知佢臭西格+on9賣廣告唔認啦
依家竟然有大班人精蟲上腦衝出嚟護主

我之前有追晒高登巫林大會啲post 過到黎連登發現無人討論好失落

Agger 好唔鍾意佢 雖然無證據佢係臭雞 但佢真係好撚拜金 同埋平時都有留意開佢Snapchat 覺得佢好做作

好懷念巫林大會
正常人粒lin嘅位置

笑咗😂😂😂😂😂

笑死

露點
樣係無乜野,係性格差又造作
住邊、有無錢都無所謂,但成日show off真係好煩
樓上都有人講過,佢拍outfit 片會zoom 哂落對波度
明明口講係影自己著咩衫,都會變成好近咁影對波
Snapchat 影自己啲腹肌時又會拉件衫到上去show事業線(拉到去鎖骨位落啲)

自己係scad讀art,但係啲畫畫片全部都係抄人
以前高登痴線西都放過哂啲畫嘅對比圖出黎,真係枉佢講得出「I don't ride, I draw」

同何生分手後又放人條新歡上Facebook 比人公審
扮abc唔緊要,人心地唔好又拜金個下仆街丫嘛
佢一般 格閪 面好撚大
啲片越來越扮嘢 已經好耐無睇

YANI姐面大過21吋LCD MON 唔係常識黎咖咩?
其實南瓜都幾索

樣係唔差,但臭閪格呢
i don't ride, i draw

大面你同我食埋佢啦

屌認真? 佢啲名牌真係呢 特別係之前睇佢介紹自己啲鞋 好誇張

其實人地有十幾萬訂閱
人地搵佢拍條片都有起碼成萬啦
佢又咁多廣告片 買名牌有咩出奇

大把真心膠/假膠/小學雞,真係同佢地講都廢事

成班谷精上腦 有西就話正
其實南瓜都幾索

樣係唔差,但臭閪格呢

大面你同我食埋佢啦

i don't ride i draw真係可以比人鞭屍鞭幾年
個個偽abc都好似係臭雞
咁佢又係咪呢

呢件真係好樣衰 見過真人 個頭勁大個身又大份 濃妝到似雞
本身佢都行pure路線幾靚女 依家造作到乜咁

好平 話自己有c定d

其實佢之前個男友係中學識,紅咗之後就分咗手
佢男友讀書冇佢咁叻,所以都做好多野想襯得起佢,都唔知係咪綠咗佢

利申 中學同學

識人係佢ex個中同 知道佢性格係造出黎
Pkjenn 係突然啲名牌多到癲 同之前都幾大出入
見到佢對奶就厭

覺得佢icu個ex幾正 好似幾靚仔
幾時開始pkjenn依隻過街老鼠都有人撐
連登真係多小學雞

連痴線西D post都未睇過真係好打有限
btw 痴線西D youtube片先正
最撚頂唔順係佢成日係sc story到扭身扭勢
真係唔知佢做乜鳩,好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞