[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike

左邊隻手好似傷得好重#scared#lme

臭雞

咁睇阿yani姐係好睇過佢個fd既

屌 笑左出聲
鍾意咁著我覺得無問題
不過佢嗰款拜金,真係頂唔順
成個勢走出嚟就係要釣金龜
而且為賣廣告真係乜都肯

睇睇bob叔講seasun條片啦好心

快d出po
本身幾鐘意佢 但依家覺得佢好假😢
如果連登啲絲打喺啲厭女仇女post都咁齊心就好 個個都用男人視角睇自己人

女人不嬲踩女人踩最狼

臭雞呢啲字眼由女人講出黎真係諷刺
最好女人包到實晒,唔准著鍾意嘅衫,否則就係臭雞。高調一定係因為同條仔散咗想釣金龜,總之唔靠男人就唔可以有精彩生活。
唔俾你性感之餘,你容顏亦會被放大檢視,唔可以衰老唔可以胸部下垂。
總之你一定要完美到無可挑剔先可以有自主可以分享自己生活,否則你就摺埋唔好獻世

左邊隻手好似傷得好重#scared#lme

臭雞

咁睇阿yani姐係好睇過佢個fd既

屌 笑左出聲

似撞車打石膏
小學已經好貪慕虛榮成日想搏出位果隻
利申:小學同學

繼續
痴線西頭號狙擊目標都有人話正 你屌埋我個份?

繼續
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

我都唔覺佢有雞味

我覺得佢幾陽光 香港比較少呢type

上面都有講 做下運動曬下太陽咁總好過偽韓個個搽到塊面鬼咁白 又空氣瀏海咁 之前見佢未剪咁短個陣會all back幾爽朗

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/20/155523_855991c3ee5b1bef0afc39cb79f543a6.jpg[/ig]

呢d叫 fashion 笑撚死人

上面個件真心唔識欣賞 好似人著衫著到一半未拉落黎咁

打手死全家
打手老母比狗屌
條臭閪越扮野,我就越覺得eli嬸正常
eli嬸同佢分開左真係好好多

打手死全家
打手老母比狗屌

Eli嬸唔係喺水底咩 無知一問
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?
鍾意咁著我覺得無問題
不過佢嗰款拜金,真係頂唔順
成個勢走出嚟就係要釣金龜
而且為賣廣告真係乜都肯

睇睇bob叔講seasun條片啦好心

快d出po

打緊

打手死全家
打手老母比狗屌

咩係水底??
其實南瓜都幾索

打手死全家
打手老母比狗屌

佢地前個排先合體 eil嬸好似潛左去讀書

呢個香港女仔係外國都係咁 好正喎

又黎Venus Ko呢條臭雞
厭唔厭d呀
幾年前係幾ok, 而家殘到咁都仲拎出黎講

Venus ok 早排連登先有人爆曬佢啲衰野出黎

有冇link

同求

https://lihkg.com/thread/143434/page/2?ref=iso
其實上面都有

打手死全家
打手老母比狗屌

咩係水底??

明喇深潛
佢ig都active架,冇咁造作好好多,可能有水喉就收歛左
我都想著呀 有肚腩點著wo

又要遮又要露
係露就露得自信啲啦

有咩問題其實
其實南瓜都幾索

樣係唔差,但臭閪格呢
i don't ride, i draw
睇過佢條紅色benz 四騎介紹片

以為佢真係有錢女,又成日買名牌

原來又係

嗰個係Elaine hau喎

小學都攞出黎講

打手死全家
打手老母比狗屌

咩係水底??

明喇深潛
佢ig都active架,冇咁造作好好多,可能有水喉就收歛左

近墨者黑 啲男人鍾意j由得佢,j完過兩日都唔撚記得邊位,不過幫j嘅對象講說話都幾好笑
之前啲女神post一出素顏樣就話不了,呢個

講真,eli係有教養過pkj好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞