[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
我真心覺得佢正喎
有波又有腳 全部都係靠飲食同做運動keep
好睇唔順眼啲youtuber成日粗平眉空氣瀏海紅唇妝
完勝偽韓妹喎

同意 身材超正 勁fit

一陣又有人話你讚佢嘔心架喇

肥d ge 露出黎又話嘔心 索ge露出來又話嘔心
平胸的又鬧大波的又鬧 以後著羽絨包到上頭頂得啦咁
我真心覺得佢正喎
完勝偽韓妹喎

要奶大腰細 個波3.14咁圓 挺身
身同腳比例要46比先叫正
少一樣都係嘔心架
事實個波係幾dum 著吓push up應該仲正
格臭關我撚事
有得渣實渣
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

佢住公屋咋
乜水 唔化妝個樣好7岩岩睇左ig

佢真素顏仲柒,e家又紋眉又紋眼線
Yani姐又要露又要寫d字姐住條gap 做乜鳩

其實佢ig d相全部對波都有p 睇圖d edge都濛濛地
佢呢期係咁po d谷到石頭咁硬既波圖 終於頂唔順unfollow左

左邊隻手好似傷得好重
點差都好過堆偽韓妹,乜鳩ashley 叮叮柒到喊。

讀得SCAD都唔會窮得去邊啦,可能做g係興趣黎呢

利申 丁過
Yani姐又要露又要寫d字姐住條gap 做乜鳩

其實佢ig d相全部對波都有p 睇圖d edge都濛濛地
佢呢期係咁po d谷到石頭咁硬既波圖 終於頂唔順unfollow左

之前已經笑過幾張相p到彎晒啦 啲人盲左姐 係呀好撚索
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

佢住公屋咋

係個ex有錢咋
估唔到yani姐都會有比人吹奏嘅一日 連登真係好多新會員/狗公
真係講都講到攰 仲有人撐pkj

Agger

咪臭係 唔明點解有人話佢靚
賓妹
真係講都講到攰 仲有人撐pkj

Agger

咪臭係 唔明點解有人話佢靚

估唔到yani姐都會有比人吹奏嘅一日 連登真係好多新會員/狗公

臭雞都變清泉
我真心覺得佢正喎
完勝偽韓妹喎

要奶大腰細 個波3.14咁圓 挺身
身同腳比例要46比先叫正
少一樣都係嘔心架
事實個波係幾dum 著吓push up應該仲正
格臭關我撚事
有得渣實渣

問題你冇得渣呢

臭雞都變清泉

Yani姐果陣啲post推到10幾廿個
個個都知佢臭西格+on9賣廣告唔認啦
依家竟然有大班人精蟲上腦衝出嚟護主

臭雞都變清泉

agger

臭雞都變清泉

我之前有追晒高登巫林大會啲post 過到黎連登發現無人討論好失落

臭雞都變清泉

我之前有追晒高登巫林大會啲post 過到黎連登發現無人討論好失落

Agger 好唔鍾意佢 雖然無證據佢係臭雞 但佢真係好撚拜金 同埋平時都有留意開佢Snapchat 覺得佢好做作

臭雞都變清泉

Agger 好唔鍾意佢 雖然無證據佢係臭雞 但佢真係好撚拜金 同埋平時都有留意開佢Snapchat 覺得佢好做作

點會冇證據
我真心覺得佢正喎
完勝偽韓妹喎

係香港brauty vlogger黎講都數一數二
其實佢俾盡咪得c 有咩好吹奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞