[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
咪大佬b 嗰陣已經開始睇囉
有冇咁難理解呀 上面d 人都明得你唔明咋喎

我係比較理解能力慢嘅 而且追post都無你咁貼
呢樣我講聲唔好意思
不過我唔似得你咁,淨係捉住一樣半樣嚟講
講到明理性討論,你就一概唔回應
淨係話人怨婦話人其他嘢 好似你係覺得唔認同你就係敵人多啲

難怪港豬成街都係,連未搞清楚件事擺上網公審人嘅半公眾人物都可以盲撐,你都幾忠心

而且你啲空格睇到人好頭痛,識唔識用吓標點符號?
不過以小學雞嚟講,都幾難接受人意見,一句理性討論都可以咁打橫嚟

都唔知邊個唔理性討論啦 唔係凈係我
有好多唔關事嘅巴打入咗嚟都有咁既感覺 你地似怨婦係好多人既first impression

打到埋理性討論,再加我講嘅嘢都可以話唔知邊個理性 你都幾得意
入得個post得話pkj暴露嘅絲打同谷精上腦嘅人嘅咋咩?你都幾非黑即白
到以家你依然無回應過我嘅觀點,一味成個潑婦咁打橫嚟
總之有人唔認同你嘅觀點就first impression話人怨婦 咁你都幾唔太識字,我無起鋼咁講,你可以起晒鋼咁屌人
唔怪得你會覺得南瓜佢公審個普通女仔係一啲錯都無,只會睇情,唔會睇理
亦無諗過比個空間去大家討論去改善任何風氣,無論係pkj本人還是絲打們

認真講,一味話人屋企點我都唔認同,但係一味咩都未睇清楚就開聲屌嘅人唔會好得幾多
乜撚野南瓜呀
可唔可以講d正常人都理解到既野呀
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

佢住公屋咋

住公屋就係冇錢?新香港人?我都不知幾想住
個個偽abc都好似係臭雞
咁佢又係咪呢

呢件真係好樣衰 見過真人 個頭勁大個身又大份 濃妝到似雞
本身佢都行pure路線幾靚女 依家造作到乜咁

好平 話自己有c定d

其實佢之前個男友係中學識,紅咗之後就分咗手
佢男友讀書冇佢咁叻,所以都做好多野想襯得起佢,都唔知係咪綠咗佢

利申 中學同學

識人係佢ex個中同 知道佢性格係造出黎
Pkjenn 係突然啲名牌多到癲 同之前都幾大出入
見到佢對奶就厭

因為佢依家幫PR拍一條片都已經萬萬聲袋入
實際數字唔記得 但一條片收到嘅錢係一定多過2萬
不過佢肯定唔係本身有錢
我舊時都係佢fans,但係越睇佢就越造作
睇到佢比人飛,成個怨婦咁擺真係覺得佢好羞家
又要個呀哥出頭,又要i don't ride i draw rubbish咁侮辱騎馬

分手 仲要係比人搶男朋友
出下氣有咩問題呀講真
分過手有d 同理心都會理解佢當時諗咩

佢喺條片叫人Natalie小妹妹 話唔稀罕佢嘅同情
講到人地只係一個乳臭未乾 學人掙仔嘅細路咁
點個最後畀人搵到嗰個Natalie 係鬼妹騎師嚟
私人感情嘢本身放上youtube到講已經唔好喇
咪又係博同情博人支持一齊罵個so-called Natalie妹妹
作為Youtuber已經係Entertainer 佢放得依啲私人嘢、學你講 要出氣 根本就已經唔係一件好事
當日陰啲陰啲咁賣廣告唔標明
簽咗公司都冇利申
我記得依2件事係癡線西開始狙擊佢嘅原因
不過癡線西門可能太憎佢 憎佢憎到淨係一味彈佢對大奶滋
乜撚野南瓜呀
可唔可以講d正常人都理解到既野呀

南瓜咪即係pumpkin 佢叫自己pumpkin jenn嘛
乞兒都有打手
又要個呀哥出頭,又要i don't ride i draw rubbish咁侮辱騎馬

出下氣有咩問題呀講真

咪又係博同情博人支持一齊罵個so-called Natalie妹妹
作為Youtuber已經係Entertainer 佢放得依啲私人嘢、學你講 要出氣 根本就已經唔係一件好事

其實失戀女人做嘢係唔經大腦架喇 比人搶男朋友 有邊個女人可以仲咁冷靜
大把女人失戀都會唱ex架喇 只係佢放上YouTube姐
洗唔洗放到件事咁大
又唔講下個鬼妹特登tag佢ex去佢p圖張相度 笑9佢 呢件事 比人踩到上心口仲慘啦佢

出下氣有咩問題呀講真

其實失戀女人做嘢係唔經大腦架喇 比人搶男朋友 有邊個女人可以仲咁冷靜
洗唔洗放到件事咁大
又唔講下個鬼妹特登tag佢ex去佢p圖張相度 笑9佢 呢件事 比人踩到上心口仲慘啦佢

接你邏輯
咁都大把女人會tag男朋友嘅ex

況且佢p到咁係好樣衰啊,你都幾偏幫

竟然覺得一個小妹妹無啦啦比人公審唔及比人圍內笑p圖嚴重

出下氣有咩問題呀講真

洗唔洗放到件事咁大

接你邏輯
咁都大把女人會tag男朋友睇佢嘅嘅ex

出下氣有咩問題呀講真

洗唔洗放到件事咁大

接你邏輯
咁都大把女人會tag男朋友睇佢嘅ex

你係覺得pkj唔應該比人鬧到咁無問題
但偏幫一個人偏到分唔清嚴重性就好有問題
仲要覺得係大條道理
其實南瓜無俾人搶仔,係佢講到人地做第三者,Nat個陣已經知南瓜同ex未分手,叫騎司俾機會南瓜先,根本南瓜惱羞成怒話人搶仔
P撚柒左幅圖有人笑竟然係笑人個個唔岩
嘜撚野道理
化妝品係試用,名牌就係機師洋腸

Pkjenn之前唔係同騎馬師分左手咩?
幾時又多個機師男友

幾時又多個機師男友

之前有個澳洲機師,應該拍得唔耐
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

多得你地捧紅佢做KOL
而家咪真係有錢囉

利申無睇佢啲片

Kol呢方面幫佢搵得幾多呀?

8萬一個ig post 你話喇
咩事竟然仲有人撐佢
估唔到yani姐都會有比人吹奏嘅一日 連登真係好多新會員/狗公
小學已經好貪慕虛榮成日想搏出位果隻
利申:小學同學

繼續

請講
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

撚有錢 老豆工傷死左 賠好多先有錢

幾時又多個機師男友

之前有個澳洲機師,應該拍得唔耐

more
發覺自從有班人吹奏南瓜之後 身邊啲偽abc港女即刻再自我感覺良好啲 攞佢做例話應該做自己 中意點著就點著
又唔諗下自己咩樣咩身型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞