[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
我覺得OK啵
估唔到yani姐都會有比人吹奏嘅一日 連登真係好多新會員/狗公

臭雞都變清泉

Yani姐果陣啲post推到10幾廿個
個個都知佢臭西格+on9賣廣告唔認啦
依家竟然有大班人精蟲上腦衝出嚟護主

我之前有追晒高登巫林大會啲post 過到黎連登發現無人討論好失落

同意
連登係咁架啦 一有啲女著得小就話係雞
根本就無咩野 人地鐘意點著咪點著囉 佢宜家又唔係剩係癡乳貼行出街
同埋平心而論 唔覺佢有雞味

同意
睇過佢條紅色benz 四騎介紹片

以為佢真係有錢女,又成日買名牌

原來又係

嗰個係Elaine hau喎

屌 仆街自膠

咁似樣既

可唔可以講下Elaine Hau 聽講佢有契爺喎
你班死毒撚識條毛咩 外國係興包條巾去食雪糕

覺得佢幾靚
但呢張個胸做咩

佢不嬲墜奶架啦
成日著呢d衫要著nude bra
人地勸佢叫佢唔好成日著 佢唔聽 咪墜到似阿婆咁囉

但佢著啲無鋼線既泳衣個胸型都好撚靚架喎
係澳洲著到咁根本理撚得你
係亞洲毒撚同啊叔先會眼甘甘咁望
連登係咁架啦 一有啲女著得小就話係雞
根本就無咩野 人地鐘意點著咪點著囉 佢宜家又唔係剩係癡乳貼行出街
同埋平心而論 唔覺佢有雞味

同意

早排有人貼coffee都冇咩人負皮
南瓜姐算幾正,對比香港utubers
佢之前有條片話自己唔好名牌乜乜乜
最鐘意係個longchamp, 而家
佢係搬左定裝修左間屋?有無人知佢住邊頭?
你班死毒撚識條毛咩 外國係興包條巾去食雪糕

件衫真係好撚低 咁低都唔露點
佢之前有條片話自己唔好名牌乜乜乜
最鐘意係個longchamp, 而家
佢係搬左定裝修左間屋?有無人知佢住邊頭?

裝修左 幾大喎間屋 唔似各位講到佢咁窮
人地外國讀書係open嫁啦,呢啲真係fashion, 佢真係識襯衫,幾好睇,睇過佢youtube就知佢無雞味,唔似其他ig雞一味緊身衫褲show野 不過同你地講都係慳返啖氣

我都唔覺佢有雞味

我覺得佢幾陽光 香港比較少呢type

上面都有講 做下運動曬下太陽咁總好過偽韓個個搽到塊面鬼咁白 又空氣瀏海咁 之前見佢未剪咁短個陣會all back幾爽朗

呢d叫 fashion 笑撚死人

你最叻
Sorry
唔關佢著衫問題
係佢成個格都好令人反感

Elaine hau 都叫有露少少
佢同Elaine hau 比既話一定係Elaine hau感覺好好多

左邊隻手好似傷得好重

臭雞

呢個香港女仔係外國都係咁 好正喎
有無懶人包
條女咩人黎

好撚樣衰
有無懶人包
條女咩人黎

Beauty begger
iPad 都咁撚樣著
有冇睇佢snapchat
佢個fd先好笑
正常人粒lin嘅位置

笑咗😂😂😂😂😂
正常人粒lin嘅位置

正常人粒lin嘅位置

笑咗😂😂😂😂😂

笑死
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

係撚 佢個ex就有錢

唔係撚。先唔計佢依家beauty vlogger幾搵得,佢本身係美國讀書wor

之前有高登絲打爆過話係佢騎師ex俾錢供佢去外國讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞