[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike

又要遮又要露
係露就露得自信啲啦

有咩問題其實

同d mk妹又要自拍又要遮撚住個鼻/咀一樣道理
如果連登啲絲打喺啲厭女仇女post都咁齊心就好 個個都用男人視角睇自己人

女人不嬲踩女人踩最狼

臭雞呢啲字眼由女人講出黎真係諷刺
最好女人包到實晒,唔准著鍾意嘅衫,否則就係臭雞。高調一定係因為同條仔散咗想釣金龜,總之唔靠男人就唔可以有精彩生活。
唔俾你性感之餘,你容顏亦會被放大檢視,唔可以衰老唔可以胸部下垂。
總之你一定要完美到無可挑剔先可以有自主可以分享自己生活,否則你就摺埋唔好獻世

唔係針對佢著成點,係個人散發出黎既氣質,佢拜金貪錢講大話,搞到個人做咩都唔順眼,大概係李嘉欣同徐子淇咁,大家都有錢又靚,但係前者比人叫西女人,後者大家都會尊重,總之就性格決定氣質,氣質決定人緣咁啦

除子淇有乜好尊重 嫁左個超級有錢佬
如果連登啲絲打喺啲厭女仇女post都咁齊心就好 個個都用男人視角睇自己人

女人不嬲踩女人踩最狼

最好女人包到實晒,唔准著鍾意嘅衫,否則就係臭雞。高調一定係因為同條仔散咗想釣金龜,總之唔靠男人就唔可以有精彩生活。
唔俾你性感之餘,你容顏亦會被放大檢視,唔可以衰老唔可以胸部下垂。
總之你一定要完美到無可挑剔先可以有自主可以分享自己生活,否則你就摺埋唔好獻世

唔係針對佢著成點,係個人散發出黎既氣質,佢拜金貪錢講大話,搞到個人做咩都唔順眼,大概係李嘉欣同徐子淇咁,大家都有錢又靚,但係前者比人叫西女人,後者大家都會尊重,總之就性格決定氣質,氣質決定人緣咁啦

其實佢只係符合咗社會對值得被尊重嘅女人嘅單一想像:幸福家庭,賢妻良母
做乜9上面咁多pkjenn打手
咁樣打出黎讚佢 好嘔心

一定要跟住一齊踩先得
利申 唔鐘意都唔憎佢 冇follow

咪臭係 下下都要踩到地底泥先滿意?
利申都係唔鍾意又唔憎佢又無subscribe
但無可否認身材幾好 雖然波形唔係好靚但佢個body真係做workout做返嚟 呢點已經抵讚 家下一街港女唔做workout得個瘦

女人不嬲踩女人踩最狼

徐子淇好撚系架喎 我親戚個Fd做過佢保鏢 啲性格好系 成日發脾氣 發癲鬧人
個個偽abc都好似係臭雞
咁佢又係咪呢
咁佢又係咪呢

佢以前啱啱拍片嗰陣真係幾正,個樣幾純,但依家 成撚日喺度偽abc,影親相都整個屎忽出嚟但又唔撚柒係大
咁佢又係咪呢

呢件真係好樣衰 見過真人 個頭勁大個身又大份 濃妝到似雞
本身佢都行pure路線幾靚女 依家造作到乜咁
咁佢又係咪呢

好平 話自己有c定d
好早之前有追開pkjenn 一直都覺得佢幾好 幾真性情 樣又唔錯咁 但自從佢比騎師飛之後就開始變 一直走火入魔到宜家咁 真係無眼睇 仲要宜家出親片都係廣告 越出名越低質越多人唔鐘意
Icu又係 明明幾年前好pure 宜家成個賓妹咁唔知想點
點解女人講女人把口可以賤成咁
果然最歧視女人嘅人就係佢地自己
痴線西頭號狙擊目標都有人話正 你屌埋我個份?

打手死全家
打手老母比狗屌
條臭閪越扮野,我就越覺得eli嬸正常
eli嬸同佢分開左真係好好多

Eli嬸唔係喺水底咩 無知一問

啲人盲撚晒 遲啲萍姐都翻得生
我都好耐之前已經睇佢,都係覺得內外都正,但分手之後就變左了
佢真人係點,有無料爆?
真心講意見 又話咩女人妒忌心
講緊既係佢既性格同行為

咁你咪照j囉
全部之前都無追post 好似講到我地砌佢生豬肉咁
你有你j 我地有我地講
追哂痴線西post
平時無睇開香港youtuber
平心而論 樣佢唔係最靚 但個身型係幾正(除左個胸)
間唔中見佢ig覺得佢係想走jennim d路線
假abc味重左d囉
未入都估到佢
著得愈黎愈雞
成個人得身形可取
啲五官好差下
咁佢又係咪呢

好平 話自己有c定d

其實佢之前個男友係中學識,紅咗之後就分咗手
佢男友讀書冇佢咁叻,所以都做好多野想襯得起佢,都唔知係咪綠咗佢

利申 中學同學
估唔到yani姐都會有比人吹奏嘅一日 連登真係好多新會員/狗公

連登勁多小學雞新會員
成日見到5p字冇人屌
其實佢俾盡咪得c 有咩好吹奏

咪係囉 仲話好身材 邊忽好
波又唔係大 但就the嘅
又冇腰
講到尾 墮奶滋
其實佢俾盡咪得c 有咩好吹奏

咪係囉 仲話好身材 邊忽好
波又唔係大 但就the嘅
又冇腰

絲打覺得alexisren 點

呢個香港女仔係外國都係咁 好正喎

又黎Venus Ko呢條臭雞
厭唔厭d呀
幾年前係幾ok, 而家殘到咁都仲拎出黎講

Venus ok 早排連登先有人爆曬佢啲衰野出黎

Link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞