[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike

Yani姐 之前抄完jennim而家係咪又想學isabel

咁我又覺得呢個拉埋黎講有d誇張
老實講靚就影架啦
舉個例instagram pier個個影d位都差唔多
唔通大家睇到又話邊個抄邊個咩
我都有少少認同宜家有d為鬧而鬧
利申返 唔係fans 舊登巫林大會開始追開
都覺得佢抄畫呀賣廣告唔講個d有問題
但以前狙擊得有point好多

Agger
其實好多人都會影尼d景
佢以前既片明明成個feel都自然好多
依家10條8條半都係廣告 又悶
有時見到thumbnail都唔想禁
jen如果你有睇尼個post
雖然我覺得你著衫個style冇問題但你可唔可以唔好著紅色個件off shoulder 好醜

唔通要佢拎埋碟野先叫抄?
醒少少啦

連間酒店都係一樣 佢冇reference過張相我打死都唔信
隻手怕凍 所以咪咁著
搭單問下 點解佢會出席呢d活動 仲有幾個係娛樂圈既人

佢同林亦匡個女朋友rikko好friend
Rikko之前係tvb做過而家係beauty pr所以識好多明星

借到位上
話佢唔正果d 10個9個都係絲

咁係因為巴打淨係睇波 絲打有留意埋佢性格人品果啲

咁講真 一個女仔就算有身材 都唔應該成日坦胸露臂啦 當自己係乜先?
呢啲人心態 自己有就show比人睇 唔理別人目光
我印象中做雞先會經常著得少衫去搵客
ok 你女權主義 但又唔比人當你雞咁睇 巴打成日話女權矯枉過正 兩者都十分自相矛盾
隻手怕凍 所以咪咁著

唔係叫怕熱咩

老實講靚就影架啦

Agger
其實好多人都會影尼d景
雖然我覺得你著衫個style冇問題但你可唔可以唔好著紅色個件off shoulder 好醜

醒少少啦

你地冷靜d先 真心影相同人似有咩問題
我都係覺得靚就可以影 邊有話抄唔抄
#followmeto 咪個個走去影 仲要大把都同一個位添
會唔會真係有d盲反 痴線西可唔可以返黎

老實講靚就影架啦

Agger
其實好多人都會影尼d景

醒少少啦

所以話香港人對知識産權嘅認知真係好低 唔怪得香港咁少原創嘅野 咩都係抄邊個邊個 個個都淨係識跟風去行山去cafe打卡

咁講真 一個女仔就算有身材 都唔應該成日坦胸露臂啦 當自己係乜先?
ok 你女權主義 但又唔比人當你雞咁睇 巴打成日話女權矯枉過正 兩者都十分自相矛盾

你保守姐
大隻佬夠成日裸上身成日po相上ig
有身材都唔曬得?

你保守姐
大隻佬夠成日裸上身成日po相上ig
有身材都唔曬得?

性感都可以有美感同氣質 而唔係著到cheap 男既睇到聯想到sp、打J 女既睇到覺得cheap 而唔關保唔保守事
大隻佬都一樣 操大隻 body郎得起件衫 而唔係操到成日唔著衫比人睇 搵闊太咩 況且做鴨又唔係要靚仔 做鴨做到風山水起幾多個靚仔?我剩係知多數性陳

老實講靚就影架啦

Agger
其實好多人都會影尼d景

醒少少啦

原來唔係淨係得我一個覺得
唔係淨係一張相既問題
最近dpost睇落我諗起prettyfrowns多過jennim
屌你個snapchat想點呀未見過人講英文講到你咁作狀囉
以為自己加晒美國人常用嘅terms就係好
咩係this is a legit highlighter呀你知唔知legit點用呀
唔係話要做grammar police反正你母語都唔係英文 但又要complain自己去得太多旅行又講到反晒白眼咁 真係好漏打

agger佢啲英文真係好撚難頂 佢話唔介意人地講佢衣著,但到今日snapchat都仲講緊,有幾唔care啊?
佢唔係香港人黎架咩,點解連廣東話都可以唔正既?
屌冇追睇佢好耐
Ig直接冇follow 過
睇唔到ig stories 添

老實講靚就影架啦

Agger
其實好多人都會影尼d景

醒少少啦

所以話香港人對知識産權嘅認知真係好低 唔怪得香港咁少原創嘅野 咩都係抄邊個邊個 個個都淨係識跟風去行山去cafe打卡

酒店唔係一間係澳洲
一間係香港咩?
未入嚟已經估到係講緊佢
有無人backup佢monpost反擊啲stories?
入佢ig無晒lu
佢唔係香港人黎架咩,點解連廣東話都可以唔正既?

要睇張身份證先知係咪
入佢ig無晒lu

得圖

而家佢又up 一大堆英文去反擊 Snapchat
入佢ig無晒lu

得圖

屌 yani姐
睇完佢個大抽snapchat真係好想同佢講你俾人屌俾人追擊唔撚係因為你著左件off shoulder 啊
入佢ig無晒lu

得圖

屌 yani姐
睇完佢個大抽snapchat真係好想同佢講你俾人屌俾人追擊唔撚係因為你著左件off shoulder 啊

"GOSH I've been traveling so much lately" #firstworldproblems

外國youtuber都唔會咁講啦下話 冇撚腦

都唔係同一件off shoulder又唔係同一個地方影 一定唔係抄啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞