[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦

575 回覆
158 Like 153 Dislike
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

撚有錢 老豆工傷死左 賠好多先有錢

其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

嘩屌
睇完呢個post
只可以話
唔好低估女人嘅毅力同惡毒程度
條女有連登account
好擔心係呢到同佢相認
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

嘩屌
睇完呢個post
只可以話
好擔心係呢到同佢相認

呢個真係好惡毒 人地老豆工傷死可以當八掛講
話我谷精上腦 我係絲打點撚樣谷精呀
我唔抵得你班女人咁毒咋

除咗南瓜 又話人beth 同父異母咁
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘
我舊時都係佢fans,但係越睇佢就越造作
睇到佢比人飛,成個怨婦咁擺真係覺得佢好羞家
又要個呀哥出頭,又要i don't ride i draw rubbish咁侮辱騎馬

分手 仲要係比人搶男朋友
出下氣有咩問題呀講真
分過手有d 同理心都會理解佢當時諗咩

佢喺條片叫人Natalie小妹妹 話唔稀罕佢嘅同情
講到人地只係一個乳臭未乾 學人掙仔嘅細路咁
點個最後畀人搵到嗰個Natalie 係鬼妹騎師嚟
私人感情嘢本身放上youtube到講已經唔好喇
咪又係博同情博人支持一齊罵個so-called Natalie妹妹
作為Youtuber已經係Entertainer 佢放得依啲私人嘢、學你講 要出氣 根本就已經唔係一件好事

其實失戀女人做嘢係唔經大腦架喇 比人搶男朋友 有邊個女人可以仲咁冷靜
大把女人失戀都會唱ex架喇 只係佢放上YouTube姐
洗唔洗放到件事咁大
又唔講下個鬼妹特登tag佢ex去佢p圖張相度 笑9佢 呢件事 比人踩到上心口仲慘啦佢

但事實上佢都唔係畀人搶男朋友
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

嘩屌
睇完呢個post
只可以話
好擔心係呢到同佢相認

我唔抵得你班女人咁毒咋

Agger 根本唔再係以前果班痴線西 低汁到
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料
又要個呀哥出頭,又要i don't ride i draw rubbish咁侮辱騎馬

出下氣有咩問題呀講真

咪又係博同情博人支持一齊罵個so-called Natalie妹妹
作為Youtuber已經係Entertainer 佢放得依啲私人嘢、學你講 要出氣 根本就已經唔係一件好事

其實失戀女人做嘢係唔經大腦架喇 比人搶男朋友 有邊個女人可以仲咁冷靜
洗唔洗放到件事咁大
又唔講下個鬼妹特登tag佢ex去佢p圖張相度 笑9佢 呢件事 比人踩到上心口仲慘啦佢

再講呀 事後佢點扮ex個樣影相笑鳩佢ex樣衰
根本同人一齊就係貪人啲錢
啲人成日以為去外國就可以著到咁就覺得應該
其實都無人咁著
不過平心講句 唔核特

出下氣有咩問題呀講真

洗唔洗放到件事咁大

再講呀 事後佢點扮ex個樣影相笑鳩佢ex樣衰
根本同人一齊就係貪人啲錢

我又唔咁覺得
唔好睇少因愛成恨
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

嘩屌
睇完呢個post
只可以話
好擔心係呢到同佢相認

我唔抵得你班女人咁毒咋

咁你都幾無膽,理性討論都可以唔正面回應,淨係搵啲同一意見嘅回
答你咁多嘢都唔識回,應該都係小學雞,或者無腦港女啦
同你講再多都無用,繼續比人用溫水煮

講咗唔同人有唔同意見,有咩咪大家傾,係要起鋼
你唔惡毒,不過白癡啫,選擇性失明,淨係識搵認同感
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

呢啲就唔好放上黎講啦始終係人地私人 唔想影響到佢屋企人 我地追擊嘅係佢扮真心推介同性格人品唔好
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

呢啲就唔好放上黎講啦始終係人地私人 唔想影響到佢屋企人 我地追擊嘅係佢扮真心推介同性格人品唔好

其實講扮真心推介
最應該屌係jm
成日唔打products係咪試用 又唔打係廣告
多數比人屌完先話係廣告
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

多得你地捧紅佢做KOL
而家咪真係有錢囉

利申無睇佢啲片

Kol呢方面幫佢搵得幾多呀?

佢住長沙灣舊樓
屋企本身係中產以下
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

嘩屌
睇完呢個post
只可以話
好擔心係呢到同佢相認

我唔抵得你班女人咁毒咋

咁你都幾無膽,理性討論都可以唔正面回應,淨係搵啲同一意見嘅回
答你咁多嘢都唔識回,應該都係小學雞,或者無腦港女啦
同你講再多都無用,繼續比人用溫水煮

講咗唔同人有唔同意見,有咩咪大家傾,係要起鋼
你唔惡毒,不過白癡啫,選擇性失明,淨係識搵認同感

都唔知邊個冇腦 加個"理性討論"既字就真係理性討論咩
你地班人點人身攻擊有眼見 低質到咁叫自己痴線西
覆你我不如去追肥瓜個post 起碼人地有證有據唔係凈係踩人墮lin 用名牌
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

呢啲就唔好放上黎講啦始終係人地私 唔想影響到佢屋企人 我地追擊嘅係佢扮真心推介同性格人品唔好
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

燒埋人地屋企人
講mmm個po又要笑埋人地啊媽份工
而家又唔係拎綜援
唔好怪人地覺得你地係黑心怨婦
唔著點加pad
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

燒埋人地屋企人
而家又唔係拎綜援

用返盲撐班友邏輯
原來入嚟話唔鍾意嘅人就唔可以怪人係黑心怨婦
咁撐嗰班友連人哋公審普通人都可以講到大條道理嘅
都唔好怪人話你哋谷精上腦

根本盲撐班人無分過是非黑白,當有啲人你哋覺得黑心怨婦,唔通無人會持平啲講?
一定非黑即白?只可以話鍾意定唔鍾意pkj?
講緊騎士之後個女朋友,講多兩句全部唔回,淨係一味話人黑心黑心,妒忌

係唔係唔敢講落去?
有冇人開telegram group講八婆野

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

燒埋人地屋企人
而家又唔係拎綜援

用返盲撐班友邏輯
原來入嚟話唔鍾意嘅人就唔可以怪人係黑心怨婦
咁撐嗰班友連人哋公審普通人都可以講到大條道理嘅
都唔好怪人話你哋谷精上腦

根本盲撐班人無分過是非黑白,當有啲人你哋覺得黑心怨婦,唔通無人會持平啲講?
一定非黑即白?只可以話鍾意定唔鍾意pkj?
講緊騎之後個女朋友,講多兩句全部唔回,淨係一味話人黑心黑心,妒忌

係唔係唔敢講落去?
其實佢本身都有錢女
邊洗做雞

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

其實講扮真心推介
最應該屌係jm
多數比人屌完先話係廣告

其實講真香港真係好多低質youtuber都上到神枱
好多走去做youtuber都係為左錢 為左貪慕虛榮 收試用 想做半個明星
人地外國creators好多都會有創意嘅content 唔係淨係為錢 係每次都會挑戰自己不論係內容方面定剪片技術都做得比上一條片好
香港果啲十條妝片啲妝都一鳩樣 根本就係為左求其塞啲sponsor產品入去 X月最愛又係咁 有幾多産品係真心最愛
唔好話點解唔撐香港人 根本係大部分都幫唔落

有錢女就唔可以做雞?

睇到呢度覺得好慘

呢個係流料

其實講扮真心推介
最應該屌係jm
多數比人屌完先話係廣告

其實講真香港真係好多低質youtuber都上到神枱
好多走去做youtuber都係為左錢 為左貪慕虛榮 收試用 想做半個明星
人地外國creators好多都會有創意嘅content 唔係淨係為錢 係每次都會挑戰自己不論係內容方面定剪片技術都做得比上一條片好
香港果啲十條妝片啲妝都一鳩樣 根本就係為左求其塞啲sponsor產品入去 X月最愛又係咁 有幾多産品係真心最愛
唔好話點解唔撐香港人 根本係大部分都幫唔落

已經差唔多放棄晒,先會對佢哋無晒感覺
但係見到有人撐啲youtuber撐到是非不分,只可以認同先咁嬲

Pkj點曬波我完全無問題,釣金龜貪錢名牌呢啲都係八卦嘢講吓
但係收嘢扮真心,為咗私人恩怨公開公審人,叫啲家人屌啲viewers就真係講唔通

仲要搞笑到話人唔鍾意佢就係黑心怨婦
怨都唔怨佢啦,個人覺得成身名牌都無氣質
點解話惡毒
唔覺得語氣有咩問題 陳述事實only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞